Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Düşünce Okuma Tekniği

Kategori: Diğer Yazar: Riccon İlhan Doğan Yayınevi: Sistem Yayıncılık

Düşünce Okuma Tekniği

Tanıtım Bülteni
Kişinin özel dünyasını gereğinden fazla işgal etmemek koşuluyla, bu teknik sayesinde, farklı bir bakış açısı ile onun düşüncelerini, çok rahat bir şekilde okuyabileceksiniz. İnsanların düşüncelerini okumanın, o kadar da zor olmadığını, aksine çok kolay olduğunu ve bu sayede yaşamdan, zamandan çok tasarruf edebileceğinizi anlayacaksınız.Bu kitaptaki bilgiler, aynı zamanda pratik yaşamda uygulanmış ve kanıtlanmış teknik bilgilerdir. İnsanlar size bir şeyler anlatırken, söylediklerine değil, duruşlarına, hareket ve mimiklerine bakarak düşüncelerini nasıl okuyabileceğinizi, bir dizi örnek ve fotoğrafla görerek öğreneceksiniz. Hayatımıza bilinçli yada tesadüfi şekilde dahil ettiğimiz insanların bize karşı ne kadar dürüst ve gerçekçi olduklarını, ne ölçüde rol yaptıklarını nasıl anlayabiliriz? İşte bu sorunun cevabı, sizinle buluşmayı bekliyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Düşünce Okuma Tekniği PDF 6.23 MB İndir
Düşünce Okuma Tekniği EPUB 6.96 MB İndir
Düşünce Okuma Tekniği MOBI 5.49 MB İndir
Düşünce Okuma Tekniği ODF 5.86 MB İndir
Düşünce Okuma Tekniği DJVU 7.32 MB İndir
Düşünce Okuma Tekniği RAR 4.76 MB İndir
Düşünce Okuma Tekniği ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


farklı bir bakış açısı sunuyor


egolarımızle yaşamayı öğrenmek


çok akılcı bir kitap. kitabı hiç sıkılmadan hemencecik bitirdim. aslında herşeyin insanın beyninde bittiğini, her türlü hastalığı bile düşünce gücümüzle yenebileceğimizi gösteren bir kitap. başımıza kötü şeyler geldiğinde oturup bir kez daha düşünün, üzülmek ve çaresizlikten yakınmak yerine bunun üstesinden nasıl geleceğinizi düşüncelerinizle bunu nasıl alt edeceğinizi bence bir kez daha düşünün. herkese tavsiye ederim kitabı.


Bu konuda piyasadaki iyi kitaplardan bir tanesi. Fena değil.


O kadar şiddetle önerebileceğim bir kitap değil.Ama şunu belirtmekte fayda görüyorum aşırı boş bir kitapta değil.Resimli anlatım bölümleri insana bazı şeyler katıyor.Ama 4*4 lük bir kitap değil.Kitabı baştan sona okumaktansa(okuyan birisi olarak söylüyorum) sadece resimli anlatım yerleri ve kitabın son bölümünde bulunan EGOYA dikkat sayfasını okumak yeterli olacaktır aslında.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*