Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Muamma

Kategori: Edebiyat Yazar: Sema Karabıyık Yayınevi: Profil Kitap

Muamma

Tanıtım Bülteni
Kendi küçük hikayeleri dışında büyük bir hikayenin parçası, 3 genç insan. Yiğit ile Berker’in hayat hikayesinin kesişme noktası: Cenan.YİĞİT; 3 günlük bir bebekken yetimhanenin bahçesine terk edilen bir kimliksiz olarak kim olduğumu merak ediyordum. ‘Kader ikizim’ aynı gün yetimhanenin bahçesine bırakıldığımız can arkadaşımın izini kaybetmiştim. Adını soyadımda, soyadını adımda taşıdığımdan habersizdim. İnsanoğlunun en zayıf yeri, kalbim, işgal altına girdiğinde değişecek tüm yaşantım.BERKER; Ben bir ekonomik tetikçiyim. Kan akıtmadan öldürmeyi öğrendim. Bir ulusu yok etmenin ekonomiden geçtiğini öğrendim. 3 günlük bir bebekken ismi çalınan, hayatı elinden alınan, başkasının hayatını yaşamaya mahkûm birisiyim ben. Uzaktan seyrediyorum gerçek hayatımı.CENAN; Beyinleriyle dünyaya meydan okuyanlar arasındayım ben, paranın dalgalanmasıyla insan hayatına yön verenlerin. Hakimi olmak için büyük çaba sarf ettiğim hayatımın mahkumu oldum istemeden. Çözülmesi imkânsız bir muammanın içinde gibi yaşıyorum uzun zamandır.Sema Karabıyık’tan yaşadığımız çağın, yaşanan ekonomik krizler ve servet değişimiyle birlikte değişen küçük hayatların hikâyesi.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Muamma PDF 6.23 MB İndir
Muamma EPUB 6.96 MB İndir
Muamma MOBI 5.49 MB İndir
Muamma ODF 5.86 MB İndir
Muamma DJVU 7.32 MB İndir
Muamma RAR 4.76 MB İndir
Muamma ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Sema Karabıyık’ı ilk okuyuşum ama roman bana çok basit geldi, hem konu hem üslup açısından. Wattpad’in genç yazarlarından birini okuyormuşum gibi hissettirdi bana. Çok kötü değil, ortalama bir kitap.


Çok güzel bir kitap kurgusu çok iyi


roman okumayı çok seviyorum.sema karabıyık bu sevdama kalite katıyor.tevafuken keşfettiğim yazarın harika bir romanı daha


kurgusu oldukça farklı, sürükleyici bir roman. roman okumayı sevenler muhakkak okumalı.


Biraz aşk, biraz bilim kurgu, biraz komplo, biraz siyaset içeren roman. Değişik bir kitap. Bana çok çekici gelmedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*