Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Koko

Kategori: Edebiyat Yazar: Peter Straub Yayınevi: Ithaki Yayınları

Koko

Tanıtım Bülteni
KOKO...” Anlamını sadece dört adam biliyordu. Vietnam gazileri. Biri doktordu. Biri avukattı. Biri işçiydi. Biri yazardı. Birbirlerinden çok farklıydılar... ama sarsıcı bir sır onları sonsuza dek birbirine bağlıyordu.Şimdi tekrar bir araya gelip, onları Uzak Doğu’nun mezarlıklarından ve lüks hayatından, vahşi bir orman gibi olan New York’a kadar götürebilecek bir yolculuğa çıktılar... geçmişin kâbussu karanlığından yükselen, durmadan öldürmek isteyen amansız bir hayaletin peşine düştüler.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Koko PDF 6.23 MB İndir
Koko EPUB 6.96 MB İndir
Koko MOBI 5.49 MB İndir
Koko ODF 5.86 MB İndir
Koko DJVU 7.32 MB İndir
Koko RAR 4.76 MB İndir
Koko ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


gereksiz ayrıntılarla sıkıcı hale getirilmiş okunması zor bir roman


Öncelikle kitabın gereğinden uzun yazılmış olduğunu düşünüyorum. Gereksiz çok ayrıntı vardı. Mağarada olanlar ile ilgili ne olduğunu kitabın sonunda bile ne olduğunu öğrenemememiz hayal kırıklığıydı. Kitapta sürpriz de eksikti. Kitabın ortalarına doğru konudan tamamen kopuyorsunuz ama yazar sonlara doğru toparlamayı başarıyor. Fazla bilim kurgu ve heyecan arayan okurlar için hayal kırıklığı olabilir.


Kitap 772 sayfa ama okumaya değen en fazla 200 sayfa çıkar. Kitap uzun olduğu için okuyanların çok sıkılacağını düşünüyorum. Nedenini tam anlayamasamda kitap hoşuma gitti.


Kitabı Peter Straub’un Stephen King’le ortak yazdığı kitapların süperliğini düşünerek almıştım.Fakat Koskoca kitapta sadece 60-70 sayfasında sürükleyicilik var. Genel olarak gerilim romanı sevenlere hiçbir şekilde tavsiye etmeyeceğim bir kitap.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*