Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Bir Millet Uyanıyor

Kategori: Siyaset Yazar: Hekimoğlu İsmail Yayınevi: Timaş Yayınları

Bir Millet Uyanıyor

  • Yayın Tarihi: 10.11.2011
  • ISBN: 9789757544319
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 196
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
İnsan, keşfedilmeyen bir kıta! Tarifnamesini arayan cihaz! Ve, sanatçısını tanımayan sanat eseri!.. Millet, insanların oluşturduğu topluluk. İpler müslümanların boynunda, ipsizler serbest... "Allah, kimseye zulmetmez, başınıza gelen felaketlerin sebebi gü
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Bir Millet Uyanıyor PDF 8.13 MB İndir
Bir Millet Uyanıyor EPUB 9.09 MB İndir
Bir Millet Uyanıyor MOBI 7.18 MB İndir
Bir Millet Uyanıyor ODF 7.66 MB İndir
Bir Millet Uyanıyor DJVU 9.57 MB İndir
Bir Millet Uyanıyor RAR 6.22 MB İndir
Bir Millet Uyanıyor ZIP 5.74 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Hekimoğlu İsmail’in en sevdiğim eseri. Allah senden razı olsun.


Hekimoğlundan Allah razı olsun.İslamı yeni tanıyanlara bu kitabıyla tanıtıcı olduğu kadar bu işin içindeyim zaten diyenlere “unuttuklarını” hatırlatan biri olmuştur.Herkese tavsiye ederim.


23 yaşındayım ve islamiyetteki incelikleri hekimoğlu v onun gibi hayatını islamı tebliğ ve irşada adamış insanlar sayesin de kavramaya çalışıyorum bu kitapta bir müslümanın nasıl olması gerektiği, hayata nereden bakacağı, hatta ekonomi, işletme, siyaset naoktasında bile insanın nerede kalması gerektiği ikna edici ve çok makul sebeb ve hikmetleriyle anlatılıyor…


Kitapta müslümanların nasıl olması gerektiğini özelliklerini anlatıyor.Müslümanlar ne zaman islamiyet’i öğrenip, yaşamışsa ilerlemiş; ne zaman uzaklaşmışsa gerilemişlerdir.Müslümanlar her şeyde örnek olmalı,bilimde teknolojide, birlikte bereberlikte her zaman birbirine destek olmalı.Bilinçli insanlar yetiştirmeliyiz.Okunmasın tavsiye ediyorum.


Hekimoğlu İsmail in seçkin düşünce yazıları yani kısa makalelerinin oluşturduğu bir kitap. ve teşhisler çok yerinde olmuş. En çok beğendiğim Ayasofya’ ya benzeyen Müslümanlar yazısından kısa birkaç cümle aktaracağım;”Bugünkü Müslümanlar’ın vücudu Ayasofya’ya çok benziyor, kapıları açık, ibadet yok. Anahtar gibi, irade bizde, dışarıda biziz.Biz zamanlar Ayasofya’nın bir bölümünü ibadete açtılar. Bilmem dikkatinizi çekti mi, öyle Müslümanlar var ki, kafasını ilmin çöplüğü yapmış. İslamiyet adına hiç bir şey okuyup dinlememiş, fakat oruç gibi, hac gibi bazı ibadetleri yapıyor. Yani Ayasofya gibi vücudunun bir kısmını ibadete açabilmiş.Ayasofya’nın içinde yabancı turistler geziyor. Bizim hafızamız yabancı kültürle dolu, aklımız Avrupalılar gibi düşünüyor. Ayasofya’ya ne kadar benziyoruz değil mi?Rahmetli Osman Yüksel Serdengeçti, Ayasofya hakkında bir şiir yazdığı için mahkemeye verilmişti. ‘Seni bu hale koyan kim?’ diye feryat ediyordu. ‘Bir nesli nasıl mahvettiler’ isimli kitabını yazınca da mahkemeye verilmişti. Demek mahvedilen nesille, Ayasofya kader arkadaşı…”Güzel bir kitap vesselam çok istifade edilebilecek bir eser.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*