Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Bir Kadın Masal İster

Kategori: Edebiyat Yazar: Cem Şancı Yayınevi: Destek Yayınları

Bir Kadın Masal İster

Tanıtım Bülteni
Kader aşkı sona erdirmeye karar verdiğinde…Bir Kadın Masal İsterTürk edebiyatının kural tanımaz, serseri yazarı Cem Şancı son romanı Bir Kadın Masal İster’de yönetmen Biray Dalkıran’ın yaşanmış bir olaya dayanan öyküsünden yola çıkıyor ve müzikle yoğrulmuş bu öyküyü masalsı bir sürükleyicilikle kelimelere döküyor.Not: Kitap için yazılan ve Rahşan İzmirli’nin seslendirdiği Yağmur Yağmur ‘un Biray Dalkıran tarafından çekilen video klibi tüm müzik kanallarında gösterime girecektir.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Bir Kadın Masal İster PDF 6.23 MB İndir
Bir Kadın Masal İster EPUB 6.96 MB İndir
Bir Kadın Masal İster MOBI 5.49 MB İndir
Bir Kadın Masal İster ODF 5.86 MB İndir
Bir Kadın Masal İster DJVU 7.32 MB İndir
Bir Kadın Masal İster RAR 4.76 MB İndir
Bir Kadın Masal İster ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


hiç bu kadar kötü bir kitap okumamıştım hani boş zamanlarda denilir ya o durumda dahi okunmaz. Cem Şancı ‘ nn okuduğum ilk ve son kitabı olacaktır.


İlk defa Cem Şancı okudum. Rezaletti diyebilirim. Tamamen zaman kaybı. Bu kadar basit bir kitap hiç okumamıştım. Kitap sizi hiçbir şekilde etkilemiyor. Cıvık bi aşk basit bir dille anlatılıyor. . Birinin eline geçip okumasın diye kitabı yakmayı düşünüyorum..


bazen fazla gerçek bazen fazla masal bazende bu kadarda olmaz dedirtecek tesadüfler… kitap kolayca okunup hemen bitecek türden ancak bittiğinde bazı şeyler eksik kaldığı gibi bazı şeylerinde gereksiz kaleme alındığını görebilirisiniz.bu konu ve karakterlerden çok daha süper bir roman çıkardı ama ne yazıkki doyurucu olamamış.


Her ne kadar öykü biraz kısır kalmış hissi verse de; kurgusu, kahramanları ve sade anlatımıyla bir fincan kahve eşliğinde uzanıp keyifle okunabilecek bir kitap… Altı çizilesi cümleleri de atlamadan…


Cem Şancı’nın daha başarılı kitaplarını okumuştum ve hayalgücünü ne kadar sınırsız kullanabildiğine tanıklık etmiştim. Gerçek bir hikayeden yola çıkıldığı düşünülürse; Şancı’ya bu kitapta sınırlar çizilmesi, diğer yorumcuların da söylediği gibi; kısacık alanda bir öykü anlatılmasına sebep olmuş.Eğer uslanmaz bir romantikseniz; yağmurlu bir günde sıcacık bir kahveyle rahat bir koltukta okumanızı tavsiye ederim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*