Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Türkiye’nin Anayasa Krizi

Kategori: Siyaset Yazar: Ergun Özbudun Yayınevi: Liberte Yayınları

Türkiye’nin Anayasa Krizi

Tanıtım Bülteni
Türkiye’nin bir sivil anayasası olabilecek mi? Bu soru Türkiye’nin çok vaktini aldı ve halen de ara ara gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Fakat sivil anayasa çalışmalarının, gündem meşguliyetinden öteye bir aşama kaydedememiş gibi görünmesi üzücü.Türkiye’nin ilk sivil anayasası için taslak bir metin hazırlayan komisyonun başkanı Prof. Dr. Ergun Özbudun, kitabının önsözünde, bu olağanüstü dönemden sonra yeni anayasa çalışmalarının şu an için kısmen tıkanmış gibi göründüğünü ve o dönemde günlük basında yayınlanan makalelerini bir araya getirmeye karar verdiğini söylüyor.Özbudun, bu kitabıyla Türkiye için çok önemli bir dönem olan sivil anayasa tartışmalarının yaşandığı günlerde kaleme aldığı yazılarla, Türkiye tarihine önemli notlar düşüyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Türkiye’nin Anayasa Krizi PDF 6.23 MB İndir
Türkiye’nin Anayasa Krizi EPUB 6.96 MB İndir
Türkiye’nin Anayasa Krizi MOBI 5.49 MB İndir
Türkiye’nin Anayasa Krizi ODF 5.86 MB İndir
Türkiye’nin Anayasa Krizi DJVU 7.32 MB İndir
Türkiye’nin Anayasa Krizi RAR 4.76 MB İndir
Türkiye’nin Anayasa Krizi ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


kitabı aldıgımda yenı anayasa calısmaları hakkında ayrıntılı bılgı sahıbı olacagımı düşünmüştüm ancak kıtap gazete yazılarının toparlanması şeklinde ve böyle olunca sonucta halka hıtap ettıgı ıcın aradıgım ayrıntıyı bulamadım.ancak ak partı döneminde yaşanan anayasal sorunlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. ergun özbudun gibi başarılı bır anayasa hukukçusu daha detaylı ve teknik anlatabilirdi ancak dediğim gibi..gazete yazıları. . .


syn özbudun ülkemizin yetiştirdiği çok değerli bir hukuçu. Kitap da gazetelerde yayınlanan köşe yazılarının bir araya toplanması ile oluşturulmuş. yazıların güncelliğini kaybetmiş olması kitabın eksi yanı iken son bir kaç yıldır yaşananlara farklı bir bakış açısı kazandırması ise artı yanı diye düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*