Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Atların Denizi

Kategori: Edebiyat Yazar: Özcan Yurdalan Yayınevi: Agora Kitaplığı

Atların Denizi

Tanıtım Bülteni
“Denizler Hanı” Cengiz Han’ın diyarına varmak için yedi ülke aşacak, on iki kez sınır kapılarından geçecektim. İlkini 1999 yılında, ikincisini 2008’de yaptığım yolculukların daha ilk günlerinde peydahlanan ıssızlık hissi peşimi hiç bırakmayacaktı.“Kilometre kare başına sadece bir kişinin düştüğü, dünyanın en az kirletilmiş coğrafyalarından biri olan bu tenha ülkede göçebe hayat yüzlerce yıldan beri hayvanların peşinde sürüyordu. Öte yandan Moğolistan hızlı bir değişim yaşıyor, başkent Ulaan Batur dünyanın diğer büyük şehirlerine benziyordu. Cam kaplı gökdelenlerin gölgesinde lüks arabalar ve evsiz çocuklar vardı.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Atların Denizi PDF 6.23 MB İndir
Atların Denizi EPUB 6.96 MB İndir
Atların Denizi MOBI 5.49 MB İndir
Atların Denizi ODF 5.86 MB İndir
Atların Denizi DJVU 7.32 MB İndir
Atların Denizi RAR 4.76 MB İndir
Atların Denizi ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Atların Denizi PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Ayak bastığın toprakları olduğu gibi kabullenmek, oradaki kültürleri ve bu kültürlere ait olan insanları olduğu gibi kabullenmek böyle bir şey olsa gerek… Zevkle okuyacağınız bir eser.


ozcan yurdalan ın gezi kitaplarının tum serisini aldım . mogolistan da herkesin anlattıgı bir cografya degil .ilgi cekici bir kitap


göcebe hayattan yerleşik hayata geçişin öyksü diyebiliriz kısaca


Bir gezgin olarak Özcan Yurdalan’ın gezi kitaplarının sıkı takipçisiyim ..Daha önce Suriye,İran,Hindistan olarak izlediğim serinin devamı ATLARIN DENİZİ-MOĞOLİSTAN olarak geldi..Okudum ve her zaman ki gibi edindiğim bilgilerden mutlu oldum..Özcan Yurdalan’ın akıcı ve açık anlatımıyla başka diyarları keşfetmeyi dört gözle bekliyorum..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*