Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
1001 Nükte

Kategori: İslam Yazar: Mehmet Dikmen Yayınevi: Cihan Yayınları

1001 Nükte

Tanıtım Bülteni
İslam büyükleri, asırlar boyunca, dine hizmet etmiş, müslüman halka fazilette rehber olmuş, yol göstermiş tüm din alimlerini ve tasavvuf büyüklerini içine alan umumi bir kavramdır.
İslam büyükleri, yaşayışlarıyla her asırda insanlara örnek olmuşlar, İslam'ın yüzünü ak edecek nice fazilet tablolarını, kemalat levhalarını tarihe nakşetmişlerdir.
Elinizdeki çalışma, asr-ı saadetten günümüze kadar yaşamış pek çok İslam büyüğünün hayatlarından kesitler sunmakta; onların unutulmaz söz ve nüktelerinden hatıralarından bahsetmektedir.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
1001 Nükte PDF 6.23 MB İndir
1001 Nükte EPUB 6.96 MB İndir
1001 Nükte MOBI 5.49 MB İndir
1001 Nükte ODF 5.86 MB İndir
1001 Nükte DJVU 7.32 MB İndir
1001 Nükte RAR 4.76 MB İndir
1001 Nükte ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Daha önce aldığım nükte kitaplarına göre daha yüzeysel kalmış. Ama problem oldğunu sanmıyorum. fiyatına göre uygun bence.


kitapta nükte olabilecek bir olaya rastlamadım. verilen kıssalar ise pek ilgi cekici değil.. çok basit olaylara yer vermiş. farklı ilgi çekici bir şeyler arıyorsanız bu kitapta bulamayacaksınız.


Kitap; düşünür, şair, devlet adamı ve maneviyat büyüklerinin hayatlarından, söz ve davranışlarından, ders verici hatıralarından oluşturulmuş. Küçük resim ve çizgilerle desteklenmiş faydalı bir eser.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*