Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Vahşi Geceler

Kategori: Edebiyat Yazar: Joyce Carol Oates Yayınevi: Everest Yayınları

Vahşi Geceler

Tanıtım Bülteni
Eğlenceli ancak bir o kadar da trajik olan bu kitapta Joyce Carol Oates efsanevi Amerikan yazarlarının son günlerini hayal ediyor.Öyle ki Edgar Allan Poe, çalıştığı deniz fenerinde ortaya çıkan tuhaf yaratıkların karşısında deliriyor. Emily Dickinson, New York'lu bir çift tarafından satın alınan bir robota dönüşüyor. Mark Twain, kendisine ölen kızını hatırlatan "maymunbalıkları" haricinde kimseden hoşlanmayan huysuz bir ihtiyar oluyor. Henry James, gönlünü kaptırdığı yaralı askerlerin bulunduğu bir hastanede gönüllü olarak çalışıyor. Ernest Hemingway ise depresif ve paranoyak bir hava içerisinde intihar girişimlerini sürdürüyor.Oates bu komik hikâyelerde yaratma arzusu ve yaşlılık arasındaki karmaşık, gergin ilişkiyi beş büyük yazarın ağzından anlatmayı başarıyor. Vahşi Geceler!, yazarların dünyasına bir başka yazarın eşliğinde hoş bir yolculuk.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Vahşi Geceler PDF 6.23 MB İndir
Vahşi Geceler EPUB 6.96 MB İndir
Vahşi Geceler MOBI 5.49 MB İndir
Vahşi Geceler ODF 5.86 MB İndir
Vahşi Geceler DJVU 7.32 MB İndir
Vahşi Geceler RAR 4.76 MB İndir
Vahşi Geceler ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Joyce Carol Oates’in diğer kitaplarında bulduğum tadı bu kitapta bulamadım.Hikayeler zorlama yazılmış gibi.Kalp Koleksiyoncusu yada Zombi adlı kitaplarını öneririm ancak bu kitap çok sarmadı.


Joyce Carol Oates’ın diğer kitaplarından farklı sayılabilecek bir kitap bu… Bu kitabı 5 bölümden oluşuyor… Edgar Allan Poe, Emily Dickinson, Mark Twain, Henry James ve Ernest Hemingway bu bölümlerin her birinde farklı kişiliklerle karşımıza çıkıyor. Tuhaf ve trajik olaylar bütünü içinde ve bir o kadar da eğlenceli öyküler bunlar, karanlık romanların yazarı Oates’ın Vahşi Geceleri… (Okurken hoş bulduğum bir şey de tüm “ve” lerin “&” simgesiyle yazılıyor olması…)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*