Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Beni Deliler Anlar

Kategori: Edebiyat Yazar: Sevim Burak Yayınevi: Hayy Kitap

Beni Deliler Anlar

Tanıtım Bülteni
“Bu dünyayı izleyenlere bir halt yok.açıkgözler için hiçbir sey yazmayacagım.Dünyalarını kaybetmisler için...Kendim için yazacagım. Erken bunamıslara,hayalperestlere, çok acıklılara bu dünyadangitmek üzere hazırlık yapanlara yazacagım.Yalnız aklını kaybetmislerle bu dünyayıpaylaacagım. Asktan aklını oynatanlara,sizofrenlere, asırı romantiklere ve asırısadistlere. Delilere yazacagım...”Sevim Burak’ın mektupları onun dünyasına, yapıtlarına veyasadıklarına ısık tutuyor... Sevgiye, aska, acıya, coskuya,umuda, umutsuzluga, hayallerine, hastalıklarına, kısacasıSevim Burak’ın tüm yasamına yine Sevim Burak’ın kalemitercüme oluyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Beni Deliler Anlar PDF 6.23 MB İndir
Beni Deliler Anlar EPUB 6.96 MB İndir
Beni Deliler Anlar MOBI 5.49 MB İndir
Beni Deliler Anlar ODF 5.86 MB İndir
Beni Deliler Anlar DJVU 7.32 MB İndir
Beni Deliler Anlar RAR 4.76 MB İndir
Beni Deliler Anlar ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


İstanbulda yaşayan bir annenin yurtdışında okuyan oğluna yazdığı mektuplardan oluşan bir kitap. Bazen sıkcı gelebiliyor çünkü mektup olması hasebiyle teferruatlar konu dışı anlatımlara rastlayabliyorsunuz ama bu denli merakla kitabı bitireceğimi sanmıyordum. İster istemez yazar bir annenin tecrübelerinden faydalanıyorsunuz okurken. Ki zaten, mektuplar genelde annenin oğluna nasihatleri, tavsiyeleri üzerine.


yazarın yurt dışındaki oğluna yazdığı mektuplardan oluşan bir kitap.Yazarın tecrübelerinden faydalanmak için iyi bir tercih olsa da çok akıcı olmamması ve kendini tekrar etmesi nedeniyle oldukça sıkıcıydı…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*