Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Mazharolmak (Kitap+Cd)

Kategori: Edebiyat Yazar: Mazhar Alanson Yayınevi: Doğan Kitap

Mazharolmak (Kitap+Cd)

Tanıtım Bülteni
Mazhar Alanson, bugüne kadar yaptığı şarkıların sözlerinden, ilham aldığı olaylardan, çizdiği resimlerden, yazdığı günlüklerden ve fotograflarından oluşan el yapımı bir defter hazırlamış. Alanson’un tüm genç aşıklarla paylaşmak istediği bu çalışma, Alametifarika tarafından yayına hazırlandı ve kitap olarak basıldı. Kitabın içinde, efsane olmuş 14 şarkının evde kaydedilmiş demolarının yer aldığı bir de CD var.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Mazharolmak (Kitap+Cd) PDF 6.23 MB İndir
Mazharolmak (Kitap+Cd) EPUB 6.96 MB İndir
Mazharolmak (Kitap+Cd) MOBI 5.49 MB İndir
Mazharolmak (Kitap+Cd) ODF 5.86 MB İndir
Mazharolmak (Kitap+Cd) DJVU 7.32 MB İndir
Mazharolmak (Kitap+Cd) RAR 4.76 MB İndir
Mazharolmak (Kitap+Cd) ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Mazharolmak (Kitap+Cd) PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Gerçekten ilginç, değişik 🙂


Mazhar’ın iç dünyasını ve şarkılarının hikayelerini samimiyetle anlattığı bir kitap. tavsiye ederim.


cd deki şarkılar ya sabaha karşı yatmadan önce, ya da yattıktan hemen sonra uyandırılarak söylenmiş havası veriyor’akşam 20.30 da girdik 23.10 da çıktık. nereden çıktık? teravi namazından. neredeydik? medine’de. haydaa! benim gibi bir serserinin burada ne işi var. değişik bir psikoloji bir felsefe değil imanoloji.dışarı çıkıp bir sigara tellendirmeden önce hocanın duası yarım saat sürüyor. eller açılmış dua ediyoruz. ellerim karıncalandı gibi geliyor, takkeme bir şeyler damlıyor sanıyorum. tepeye bakıyorum üstü kapalı. kafayı mı yiyorum yoksa rahmet denen şey patır patır yağıyor mu. dua arapça olduğu için bir müddet sonra hocanın söylediklerine içimden türkçe duaya başlıyorum.allah’ın dili diye bir şey yok, o türkçe de, ingilizce de hepsini anlar deyip dalıyorum emir kipi konuşmaya. ver allah’ım ver. bir yandan da böyle istemeye çok utanıyorum. kredi kartının bankada karşılığı yok. dua dediğin allah ile konuşma. fazla laubali olmadan aklıma geleni istiyorum. benim dua bitiyor hocanın duası devam ediyor..”


Mazhar Alanson’un günlüklerinden ve çizilmiş resimlerinden ve yazılardan oluşmuş bir kitap.Okurken sıkılmayacağınız hatta çok çabuk okunan ve zevk veren türde.Özellikle Mazhar Alanson’u yakından tanımak isteyenlere tavsiye ederim..Sevdiğiniz birinin günlüğünü okumak gibi birşey.. 🙂


mazhar alansondan beklenildiği gibi muhteşem bir kitap. kitabın en güzel niteliği ise mazhar alansonun ilham aldığı fotoğraflar şiirler olaylar resmedilmiş yani bir sanatçının nelerden ilham aldığı ve şarkılarını yazmaya itenin neler olduğunu çözebiliyor ve en güzeli hissedebiliyorsunuz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*