Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kutsal Işığın Altında

Kategori: Edebiyat Yazar: Tracy Chevalier Yayınevi: Bilge Kültür Sanat

Kutsal Işığın Altında

Tanıtım Bülteni
Londra, 1792. Kellaway ailesi, trajik bir olayın ardından Dorset’ten Londra’ya taşınır. Bir sandalye ustası olan aile reisi Thomas Kellaway artık Philip Astley’nin sirki için sandalyeler yapacaktır. Fransız İhtilali nedeniyle gergin ve çalkantılı günler yaşayan şehirde, ailenin erkek çocuğu Jem ile şehir kurdu Maggie Butterfield arasında şaşırtıcı bir dostluk başlar. Sarışın, taşralı, içekapanık Jem ile esmer, şehirli ve dışadönük Meggie… Biri masumiyetin simgesi, diğeri tecrübenin sesi. Yan komşuları şair ve ressam William Blake’in hayatlarına girmesi birbirine taban tabana zıt bu iki çocuk için bir dönüm noktası olacak, bu sıra dışı yol göstericinin rehberliğinde, masumiyetten tecrübeye uzanan o dolambaçlı yolda yönlerini bulmaya çalışacaktır, dudaklarında Blake’in masumiyet ve tecrübe şarkılarıyla…“Altın ÇağdaKışın soğuğundan uzakta:Pırıl pırıl oğlanlar kızlar,Kutsal ışığın altındaÇıplak eğleniyorlardı güneşin ışınlarında”-William Blake“Görsel bir şölen…”—The Times Londra“On sekizinci yüzyıl Londra’sının capcanlı bir tasviri.”—Time Out Londra
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kutsal Işığın Altında PDF 6.23 MB İndir
Kutsal Işığın Altında EPUB 6.96 MB İndir
Kutsal Işığın Altında MOBI 5.49 MB İndir
Kutsal Işığın Altında ODF 5.86 MB İndir
Kutsal Işığın Altında DJVU 7.32 MB İndir
Kutsal Işığın Altında RAR 4.76 MB İndir
Kutsal Işığın Altında ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Eser 1792 de Londra da Kelleway ailesinin yaşamını anlatıyor. Aile de ki kişilerin yaşadıkları sıkıntıları ve onların hayatta kalma çabalarını anlatıyor. Akıcı bir eser.


Tracy Chevalier’in bu okuduğum ikinci kitabı.Çeviride mi bir sıkıntı var yoksa yazarın tarzı mı bu bilemedim. Anlatımda bir boğuculuk, cümle tuhaflıkları var. Yine de tarihsel kurgu sevenler deneyebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*