Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Gizli Ortaklık

Kategori: Edebiyat Yazar: Patricia Cornwell Yayınevi: Altın Kitaplar

Gizli Ortaklık

Tanıtım Bülteni
Massachusetts eyaleti dedektiflerinden Win Garano’ya zorlu bir görev verilir. Genç bir kadın olan görme engelli Janie Brolin 1962 yılında tecavüze uğramış ve ölüme terk edilmiştir. Katilin Boston Canavarı olduğu tahmin edilmektedir.Polis kayıtlarında DNA dosyası olmayan vakayı açığa çıkarmak için Garano tüm şartları zorlar. Arşiv araştırmalarından adli tıp teknolojisindeki son buluşlara dek tüm dosyaları gözden geçirmek zorunda kalır.Garano iğne ile kuyu kazar gibi, tarihin derinliklerine gömülmüş gerçekleri açığa çıkarmaya çalışırken, güç ve başarı hırsıyla gözü dönmüş olan patronu Monique Lamont da her işe burnunu sokarak kendisinin ve Garano’nun hayatını tehlikeye atar. Geçmişle şimdiki zaman çarpıştıkça gerilim artmaktadır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Gizli Ortaklık PDF 6.23 MB İndir
Gizli Ortaklık EPUB 6.96 MB İndir
Gizli Ortaklık MOBI 5.49 MB İndir
Gizli Ortaklık ODF 5.86 MB İndir
Gizli Ortaklık DJVU 7.32 MB İndir
Gizli Ortaklık RAR 4.76 MB İndir
Gizli Ortaklık ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Patricia Cornwell en sevdiğim polisiye yazarlarındandır. Fakat bu kitabı beni pek tatmin etmedi. Polisiye seviyorsanız okuyabilirsiniz.


Ben bu kitabı Patricia Cornwell’in yazdığından kuşkuluyum. Çünkü yazım tarzı uymuyor.Mehmet Ali KILIÇ.


şok olduğum ve aldığıma pişman olduğum bir kitap…..sanki alıntılar yapılarak yazıılmış bir kitap.. havada kalan konular, sorularla dolu ilişkiler , nedeni anlaşılmayan davranışlar sonu olmayan bir son.:((sinir oldum….beğenmesemde kitaba vediğim paraya acımam, ama bu kitaba verdiğim her kuruşa acıdım….yazarı tavsiye üzerine almıştım bir daha kesinlikle hiç bir kitabını almam


Yazarın okuduğum 2. kitabı ancak yazarın dili çok sade ve anlatımda çok durağan . Kurgusu ise zayıf. Bence sürükleyici bir polisiye roman değil. Yazarın anlatımı benim için keyifli değildi.


Kitabı almakta tereddüt ettim çünkü çok ince bir kitaptı. Patricia Cornwell gibi sevdiğim bir yazar 172 sayfada en fazla ne kadar macera yaşatabilir ki dedim ve aldım kitabı, okuduktan sonra olmasa da olurmuş dediğim kitaplarımdan biri oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*