Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Nü Peride

Kategori: Edebiyat Yazar: Hakan Akdoğan Yayınevi: Can Yayınları

Nü Peride

  • Dil: TÜRKÇE
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
Tanıtım Bülteni
Nü Peride bir ilk roman. Edebiyat dünyasına adımını bu romanla atan Hakan Akdoğan, bu yılın Yunus Nadi Roman ödülü'nü alarak aydınlık bir `Merhaba'yla karşılanmış oldu. Nü Peride aykırı bir aşk ve tutku romanı. İki ayrı zamanda, ama benzer mekânlarda gelişen olaylar zinciri, roman kahramanlarını gizemli bir biçimde birbirine bağlamaktadır. Güzel Beril, ona hastalıklı bir aşkla bağlı olan kötürüm Necati ve Beril'in sevdiği Nevtan, romanın şimdiki zamanda yer alan kişileri; Ermeni Ante, ressam Halil, Peride ve Mihriban ise Osmanlı İmparatorluğu'nun son döneminde gelişen ve Necati'nin Beril'e anlattığı gizemli öykünün kahramanları. Kendisini ve modelini nasıl bir felaketin beklediğini bilmeden çıplak kadın resmi yapabilmek için yanıp tutuşan ressam Halil ve farkında olmadan ona poz veren Peride. İç içe geçmiş aşklar, tutkular, felaketler ve şaşırtıcı bir son. Genç yazar Hakan Akdoğan, romancılığa usta işi bir kurguyla, düzgün bir anlatımla başlıyor ve gelecekte kendine sağlam bir yer edineceğini şimdiden duyuruyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Nü Peride PDF 6.23 MB İndir
Nü Peride EPUB 6.96 MB İndir
Nü Peride MOBI 5.49 MB İndir
Nü Peride ODF 5.86 MB İndir
Nü Peride DJVU 7.32 MB İndir
Nü Peride RAR 4.76 MB İndir
Nü Peride ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


nü peride, bir ressamın hikayesi, bir ermenini ve bir engellinin. ve hepsini buluşturan ortak noktaları tutku dolu aşkları. yazarın dili ve anlatımı o kadar etkileyici ki elinize aldığınız kitabı bitirmeden bırakamıyorsunuz. etkileyici ve sağlam bir konusu var, kendinizi bir osmanlı da ressamın nü yapma tutkusuyla, bir bu günde aşk üçgenin ortasında bula biliyorsunuz. umarım sinemaya uyarlanır, çünkü bunu hak eden bir kitap.


nü peride gerçekten bir çırpıda okunabilecek sürükleyici bi roman.yazar hakan akdoğan’ın ilk kitabı olmasına rağmen 98 yunus nadi ödülünü kazandı bu kitabıyla.eger aşk romanlarından hoşlanıyorsanız kacırmayın hemen okuyun.


Yazarın ilk yayınlanan ve ödül alan bir kitabı.Bir solukta okunabielecek ve okuyucuları farklı dönemlere kolayca taşıyabilen şiirsel bir üslupla yazılmış bir kitap…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*