Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Sen Olsaydın Yapmazdın Biliyorum

Kategori: Edebiyat Yazar: Kürşat Başar Yayınevi: Can Yayınları

Sen Olsaydın Yapmazdın Biliyorum

  • Dil: TÜRKÇE
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
Tanıtım Bülteni
Kürşat Başar, artık, okunması izlenmesi gereken bir yazar. Ayrıntıya verecek zamanınız, kaliteye eğiliminiz varsa, o sizin yazarınız olabilir. DOĞAN HIZLAN "Türkiye'de çok az romanda üslup, yazım tekniği ve tema birbirlerini bu denli çarpıcı biçimde tamamlamıştır. Üslup, temayı hiçbir romanda bu denli yeniden biçimlendirmemiş, yaratıcılığın ve yaratılanın adı üslup olmamıştır. Post-modernizmin ne olduğunu merak edenler bu romanı okusunlar. Başar, hiçbir şekilde post-modernist değil, ama post-modernizmin ta kendisi."
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Sen Olsaydın Yapmazdın Biliyorum Satın Al
Kitapyurdu Sen Olsaydın Yapmazdın Biliyorum Satın Al
D&R Sen Olsaydın Yapmazdın Biliyorum Satın Al
Idefix Sen Olsaydın Yapmazdın Biliyorum Satın Al
BKM Kitap Sen Olsaydın Yapmazdın Biliyorum Satın Al
Hepsiburada Sen Olsaydın Yapmazdın Biliyorum Satın Al
Nadir Kitap Sen Olsaydın Yapmazdın Biliyorum Satın Al
N11 Sen Olsaydın Yapmazdın Biliyorum Satın Al
Amazon Türkiye Sen Olsaydın Yapmazdın Biliyorum Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Sen Olsaydın Yapmazdın Biliyorum PDF 6.23 MB İndir
Sen Olsaydın Yapmazdın Biliyorum EPUB 6.96 MB İndir
Sen Olsaydın Yapmazdın Biliyorum MOBI 5.49 MB İndir
Sen Olsaydın Yapmazdın Biliyorum ODF 5.86 MB İndir
Sen Olsaydın Yapmazdın Biliyorum DJVU 7.32 MB İndir
Sen Olsaydın Yapmazdın Biliyorum RAR 4.76 MB İndir
Sen Olsaydın Yapmazdın Biliyorum ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Kürşat BAŞAR’ın okuduğum ilk kitabı. Biraz fazla şey beklemişim sanırım. Ama Kürşat BAŞAR’ın diğer kitaplarını okumama engel olacak kadar da hayal kırıklığına uğratmadı. Kitabı okurken ve tabii bitirince “eee bu kadar mı!!” dedirtiyor. Yani Özlem Kardeşimizin de dediği gibi biraz eksik hissi veriyor. Ama yine de okuyun derim. Belki siz benden daha fazla (umarım) keyif alırsınız.


Kitabı okuduğumda,gerçeği söylemek gerekirse hayal kırıklığına uğradım.Çünkü,yazarın daha önce okuduğum Başucumda Müzik kitanının hissettirdiklerini hissedemedim bu kitapta.Evet,yine aşk,ulaşılmazlık,acı var.Ama sanki biraz eksik kalmış gibi…Oysa,gerçekten büyük bir acı var,yakın arkadaşına ihanetin verdiği vicdan azabı,yasak bir aşk,kötü bir geçmiş,acılı bir çocukluk arasında sıkışıp kalan mutsuz kadının öyküsü bu…Tam mutluluk avuçlarındayken,(ki en başından beri kayıp gideceğini biliyordu) kaybeden,çıkmaya çalıştığı buhrana geri dönen kadının.Yinede okunmalı bence…


Bu kitabı ilk okuduğumda (ilk diyorum çünkü daha sonra defalarca okudum) sanki bana bir yetenek gelmis de bu kitabı ben yazdim duygusuna kapıldım. Tamamen benim aklımdan geçenler, benim “o”na karşı hissettiklerimdi yazanlar. Kitap oylesine “bana” aitti ki… cümleleri beynimden kalbime inen kitaplar arasindadir benim için ve dolayisiyla çok da önemlidir.


İnsan ilişkileri üzerine güzel bir anlatım. Son günlerin güncel konularından biri olan aldatma üzerine farklı bir anlatım ile yazar bu kitabında çok samimi bir arkadaşının sevgilisi ile yakınlaşan kadın kahramanı irdeliyor. İnsan bu tarz kitapları okuduğu zaman hayatın onu nelerle karşılaştırabileceği konusunda korkuya kapılmıyor değil aslında.Kitapta birazda kendi içerisinde çokta düzenli bir yaşantısı olmayan azıçık kafası karışık problemli bir karakterin yakınlaşmaları anlatılıyor. Okumak ve biraz dikkatli düşünerek o kahramanların yerinde olabileceğimizi görmeliyiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*