Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kompleksiz Yaşam

Kategori: Diğer Yazar: Selim Yeniçeri Yayınevi: Yakamoz Yayıncılık

Kompleksiz Yaşam

Tanıtım Bülteni
“Bunu yapamazsın!”“Bunu daha önce hiç kimse yapamadı, nasıl olur da sen yapabileceğini düşünürsün?”“Bırak gitsin ve hemen aklını başına topla. Aksi takdirde aklını yitireceksin!”“Böyle bir saçmalığın ardından koşacağına para kazanmak için mantıklı bir yol bul!”“Ah, bu imkânsız!”Hayallerinizin peşinde koşarken bu cümlelerden kaçını duydunuz? Peki, bunlar sizi engelledi mi?Yoksa aklınızdan geçen “Ben onun kadar güçlü değilim”, “Benim hedeflerim ya da hayallerim yok” sözlerine mi yenildiniz? Peki ya kalbiniz… O ne diyor?Durun ve biraz soluklanın! Çünkü bu kitapla yaşam maratonuna yeniden katılacaksınız! Sizi hayallerinize ve hedeflerinize götürecek içsel ateşinizi serbest bırakmayı ve yüreğinizi izlemeyi öğreneceksiniz…ÖNEMLİ OLAN NASIL BAŞLADIĞIN DEĞİL, NASIL BİTİRDİĞİNDİR!
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kompleksiz Yaşam PDF 6.23 MB İndir
Kompleksiz Yaşam EPUB 6.96 MB İndir
Kompleksiz Yaşam MOBI 5.49 MB İndir
Kompleksiz Yaşam ODF 5.86 MB İndir
Kompleksiz Yaşam DJVU 7.32 MB İndir
Kompleksiz Yaşam RAR 4.76 MB İndir
Kompleksiz Yaşam ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Hayatta başarılı olamadığını düşünen insanlara başarının ne olduğunu anlatan, komplekslerinizden kurtulmanıza yardımcı olan ve hayata farklı bir pencereden bakmanıza yardımcı olan harika bir kitap.


Selim Yeniçeri’nin yaşadıklarından alınacak çok ders var. Yaşamını cesurca ve oldukça akıcı bir dille okuyucuyla paylaşan yazar sorunlarını halletmesine yardımcı olan prensipleri de kendi yaşamında nasıl uyguladığını örnekleriyle sunmuş. Herkesin yaşamında kişinin algılamasına bağlı olarak küçük ya da büyük kompleksleri vardır. Ama ben şuna inanıyorum ki; tüm insanlar, her bir birey olması gerektiği yaratılmıştır ve KUSURSUZDUR…Yazarın da vurguladığı gibi HAYALLERİNİZDEN ASLA VAZGEÇMEYİN.. Bunun için gereken prensipler bu kitapta mevcut…Sevgiyle…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*