Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Cebi Delik

Kategori: Edebiyat Yazar: Paul Auster Yayınevi: Can Yayınları

Cebi Delik

  • çevirmen: Seçkin Selvi
  • Yayın Tarihi: 26.02.2019
  • ISBN: 9789755109213
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 126
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 12.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Paul Auster'ın yapıtlarında, çağdaş insanı en çıplak durumuyla görüyor, onunla aramızda özdeşlikler, benzerlikler kurabiliyoruz. Paul Auster'ın yazdıklarının bu kadar beğenilmesinin, benimsenmesinin nedeni, belki de okuruyla arasındaki bu paylaşım. Bir Amerikalı yazar olmasına karşın, Amerikalı insanı değil, 'İnsan'ı anlattığı için evrensel boyutta oluyor yazdıkları. Yazarın bunca benimsenmesinin bir başka nedeni de, kısa, yalın cümlelerden oluşan kıvrak ve duru anlatımının, psikolojik çözümlemelerde kapsamlı ve derin bir boyuta ulaşabilmesi. Kurmaca yazarının genel yaklaşımının dışına çıkan ve alabildiğine gerçekmiş duygusu vererek yazan Paul Auster, 'Olabilir'leri, 'olması Gerekli'leri değil, olanları, yaşadıklarını, tanık olduklarını aktarıyor. Süslü edebiyattan uzak duruyor, yaşama hızını aktarabilmek için anlatımını yalınlaştırıp durulaştırıyor. Cebi delik, yazarı tanımak isteyenler için benzersiz bir fırsat: yaşamöyküsünü içtenlikle, dobra dobra ve her zamanki akıcı, ustalıklı diliyle ortaya koymuş Paul Auster.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Cebi Delik PDF 5.23 MB İndir
Cebi Delik EPUB 5.84 MB İndir
Cebi Delik MOBI 4.61 MB İndir
Cebi Delik ODF 4.92 MB İndir
Cebi Delik DJVU 6.15 MB İndir
Cebi Delik RAR 4.00 MB İndir
Cebi Delik ZIP 3.69 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Paul Auster en sevdiğim yazarlardandır. Ama sanki bir yazarın otobiyografik roman yazması sanki ilham perisi uğramadığı zamanlarda boşa vakit harcamak yerine üç beş kuruş kazanıp günü kurtarmaya çalışma çabası gibi. Bununla beraber niye satın aldım diye düşünseniz de öte yandan bir solukta okuyup bitiriyorsunuz.


Yazar Selçuk Altun romanında dünyanın en iyi iki yazarından biri diye düşüncesini belirtince, meraklanıp bir kitabını okuyayım dedim Paul Auster’in. Bana göre en iyi değilse de zevkle okunacak bir kitap.


Aynı tarza anı otobiyografi tarzında basit ve yalın bir şekilde yazılmış bir kitap. önceki anı kitaplarını okuduysanız zaman zaman kesişmeler oluyor. Ama sıkılmadan okunacak güzel bir kitap.


Otobiyografi sevenler alıp okuyabilir. Ben okurkan biraz sıkıldım


Kısa ve basit bir dille yazılmış nispi bir otobiyografik eser denebilir. Okunacak bir kitap.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*