Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Neydi Suçun Zeliha

Kategori: Edebiyat Yazar: Osman Necmi Gürmen Yayınevi: Everest Yayınları

Neydi Suçun Zeliha

Tanıtım Bülteni
Yıl 1095, Haçlı Seferleri... Kaderin bir araya getirdiği farklı dinlere mensup beş kişi Urfa'da güç soruların yanıtını birlikte arıyorlar: Çoktanrılı dinlerde ana tanrıça, güzellik tanrıçası, bereket sembolü olarak yüceltilen kadın, tektanrılı dinlerde nasıl olup da ikinci sınıf bir varlık haline geldi? Kutsal Kitaplardaki; toplumları birbirine düşüren, uğruna savaş verilip kan dökülen "çelişkiler" nereden ileri geliyor? Hazreti İbrahim'in yurdunu, tarihte Peygamberler Şehri diye anılan Urfa yerine, Basra Körfezi'ndeki "Ur" kentine taşıyan anlayışın kaynağı ne?Vicdan ile sevda arasındaki zorlu yolculuk nerede sonlanır?Osman Nemci Gürmen’in usta kaleminden titiz araştırmalarıyla örülü merak dolu bir tarihi roman.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Neydi Suçun Zeliha PDF 6.23 MB İndir
Neydi Suçun Zeliha EPUB 6.96 MB İndir
Neydi Suçun Zeliha MOBI 5.49 MB İndir
Neydi Suçun Zeliha ODF 5.86 MB İndir
Neydi Suçun Zeliha DJVU 7.32 MB İndir
Neydi Suçun Zeliha RAR 4.76 MB İndir
Neydi Suçun Zeliha ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Adımın Zeliha olması dolayısıyla dikkatimi çekmişti ama çok sürükleyici bir kitap değil bence. Zor bitirdim açıkcası…


kitap birçok yabancı kelimeyi içersede kitabın sözlük kısmı olup bunları açıklaması ile kitaptaki yabancı kelimeler sizin için yabancılıktan çıkmış oluyor. bu kitabı zevkle oyuyacağınızdan eminim.


Tarihi roman yazılacaksa roman içindeki insanlar aşklar yalan olabilir ama tarihte yalan olmaması lazım diye düşünüyorum.Uslubu biraz yadırgadım bazen romandan koptum bazen tekrar girdim. ben pek begenmedim. Kuran ı irdelemesi de biraz canımı sıktı sanırım. ama tavsiye ye gelince siz bilirsiniz diyorum………


11.yüzyılda Urfa’da biraraya gelen birkaç din adamının, kutsal kitaplardaki çelişkili bilgileri ayıklama çalışmaları, bu kitaplardan alıntılarla birlikte anlatılıyor. Bu arada Thomas’ın aşkı da var. Okunmasını öneriyorum.


Osman Necmi Gürmen’in Mühtedi adlı kitabını okuduktan sonra merak edip bu kitabı da almıştım. Haçlı Seferleri zamanı Urfa’da geçen tarihi bir roman. Mühtedi kadar başarılı… Tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*