Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Bir Maskenin İtirafları

Kategori: Edebiyat Yazar: Yukio Mişima Yayınevi: Can Yayınları

Bir Maskenin İtirafları

Tanıtım Bülteni
Yukio Mişima, yalnızca Japon edebiyatının değil, dünya edebiyatının da en önemli, üzerinde en çok tartışılmış yazarlarından biri. Her yapıtıyla Japon ruhunu, bir yandan ürkütücü acımasızlığı, öte yandan sonsuz kırılganlığıyla dile getirmiş, müthiş gözlem gücüyle, derin, evrensel bir eser yaratmıştır. Bir Maskenin İtirafları, bu “uçurum yazar”ın en ünlü romanlarından, otobiyografik özellikler taşıyan bir kült metin. Mişima, bir ergenin kendi bedeni üzerinden giriştiği yaşam ve ölümle hesaplaşma sürecini, insan zihninin en uçlardaki serüvenlerinden birine dönüştürüyor. Ölüm, kan ve intihar saplantısı, modern yaşamın reddi, eşcinsellik gibi temalar üzerinde yoğunlaşıyor, her satırıyla ürpertici bir yolculuğa çıkarıyor okurunu
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Bir Maskenin İtirafları PDF 6.23 MB İndir
Bir Maskenin İtirafları EPUB 6.96 MB İndir
Bir Maskenin İtirafları MOBI 5.49 MB İndir
Bir Maskenin İtirafları ODF 5.86 MB İndir
Bir Maskenin İtirafları DJVU 7.32 MB İndir
Bir Maskenin İtirafları RAR 4.76 MB İndir
Bir Maskenin İtirafları ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Yazarın kendi hayatından da kesitler bulunan bu harika eserini okumanızı tavsiye ederim


Japon edebiyatının özgün bir örneği imiş. Okuyup bilgi sahibi olmayı düşünüyorum.


Beni Japon edebiyatı ile tanıştıran kitap.


Saat gece iki civarı şu an, son sayfayı okuyalı yalnızca dakikalar oldu. Ne diyeceğimi bilemiyorum pek, garip bir şekilde biraz boş ve çokça da karmaşık hissediyorum. Sıradışı, ilginç birini okudum ben. Yüzünde maskeler vardı, sahnede kendi gösterisini sergiliyordu. O plastik parçanın dışında bembeyaz, dümdüz bir surat varken içerideki karanlıkta cezbedici, güzel oğlanlar, bastırılmış şehvet ve kan damlaları vardı. Genç bir adamın çocukluğundan bu yana cinsel yönelimini keşfetme çabasını göğsümün içinde beliren sıcacık bir hisle birlikte, çoğu zaman hüzünlenerek, merakla ve şefkatle okudum. Saklanılan gerçekler, gizli arzular. Samimi ve tanıdık, yakın. Bir Maskenin İtirafları, özellikle de gençlerin mutlaka okuması gereken bir eser.

Not: Singularity, bu kitaptan esinlenilmiş, benim çokça sevdiğim ve dinlemeye doyamadığım, sanat dolu bir şarkıdır. Mutlaka bir bakmalısınız.


Mişimanın okunması gereken kitapları arasında.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*