Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Çekim Kuralları

Kategori: Edebiyat Yazar: Bret Easton Ellis Yayınevi: Can Yayınları

Çekim Kuralları

  • çevirmen: Soner Aslan
  • Yayın Tarihi: 06.09.2000
  • ISBN: 9789755107554
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 288
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 12.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Bret Easton Ellis'i okurlarımız, Can Yayınları arasında çıkan Sıfırdan Az adlı romanından hatırlayacaklardır. Yeni bir kuşağı tanıttığı bu romanı yazdığında Ellis yalnızca yirmi yaşındaydı. Ondan iki yıl sonra da Çekim Kuralları yayınlandı. Ellis'in en az ilk romanı kadar şaşırtıcı, çarpıcı ve özgür olan bu kitap, Amerika'da bir üniversite kampüsünde cinsellikle romantik ilişkileri bir arada yaşayan günümüz gençliğinin bir aynası. Durmadan sevgili değiştiren Lauren, kurnaz ve tutkulu Paul ve romantik duygularını alaycılığıyla gizlemeye çalışan Sean bir aşk üçgeninin üç kahramanı. Ellis, bu üç kişinin sesinden, bir kaleydoskopa bakarcasına, Amerikan gençliğinin, 1980'li yılların `yitik kuşağı'nın çelişkili beklentilerini, hayal kırıklıklarını ve karmaşık arzularını dile getiriyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Çekim Kuralları PDF 11.95 MB İndir
Çekim Kuralları EPUB 13.36 MB İndir
Çekim Kuralları MOBI 10.55 MB İndir
Çekim Kuralları ODF 11.25 MB İndir
Çekim Kuralları DJVU 14.06 MB İndir
Çekim Kuralları RAR 9.14 MB İndir
Çekim Kuralları ZIP 8.44 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Seksen yıllarının gençliği diye bir ayrım yapılamaz.Fakat sorumsuz toplumların sorunlu çocukları denebilir.Bir eşcinsel,alkolik olmak üzereolan bir genç,aşkı ve sevgiyi henüz bilemeyen bir genç.Genç ve çok başarılıbir yazar tarafından bu öyküde bir araya getirilmişler.Toplumla ve aralarında uyum sorunları var.Yazar buroman kahramanlarını incitmeden çok güzel anlatmış.Anlatabildim mi bu işi onları incitmeden yapmış.


Çekim Yasasıyla ilgili bir kitap ararken konusunu okumadan , sadece adına aldanarak , yanlışlıkla okuduğum bu kitap gerçekten anlaşılmaz,karmaşık ve çirkin bir kitap.Aşırı cinsellik anlatımları,uyuşturucu,içki vesaire derken çamura batmış bir gençliğin karanlık hikayesini anlatan bu kitabı kimseye tavsiye etmiyorum.


öNERİ ÜZERİNE ALDIM. GENÇ BİR YAZARI VAR AMA İLK İZLENİMİM İLGİNÇ BİR KİTABA BENZİYOR…


Kitabın konusu dikkatimi çekti ve aldım.Okumaya başladığım gün 25.sayfada bıraktım. Başlamamla bırakmam bir oldu yani :)Bir kitap bu kadar mı karışık ve anlamsız olur.Kitapları yarıda bırakmama gibi bir takıntım olmasına rağmen dayanamadım ve yarıda bıraktım.


Kitap yitik Amerikan gençliğinin bir fotoğrafı niteliğinde.Eşcinsel Paul,sürekli sevgili değiştiren Lauren ve ayık dolaştığı görülmeyen Sean kitabın merkezindeki karakterler olup her birinin gözünden yaşantıları günlük şeklinde anlatılmakta ve bize de kendi ağızlarından aktarılan bu yaşantıyı iyisiyle kötüsüyle görme imkanı sağlamakta.Üslubu açısından gençliğin ortak dilini yakalamış olan kitap, gençlerin kendi aralarında bahsettiği konularla da 80 gençliğinin bir aynası olma niteliğini taşıyor.Hayatlarının merkezinde uyuşturucu,alkol ve cinsellik olan bu gençlik çelişkileri,tutkuları,duyguları ile bu kitapta hayat buluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*