Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Öğrencime Mektuplar 1

Kategori: İslam Yazar: Vehbi Vakkasoğlu Yayınevi: Nesil Yayınları

Öğrencime Mektuplar 1

  • ISBN: 9789754082944
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 206
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19 cm
Tanıtım Bülteni
Çoğu bir zamanlar öğrencimdi. Bir kısmı da okuyucum.Hayat okulunun ızdıraplı sınıflarında zorlu imtihanlardan geçtiler. İnançla, sabırla zorlukları aştılar. Hakka ve halka faydalı insanlar oldular.Bu kitabı, mektuplarına cevap yazdığım o güzel insanlara ithaf ediyorum. Ve onların şahsında sevgi ailemize dahil olan siz değerli okuyucularıma.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Öğrencime Mektuplar 1 PDF 8.55 MB İndir
Öğrencime Mektuplar 1 EPUB 9.56 MB İndir
Öğrencime Mektuplar 1 MOBI 7.54 MB İndir
Öğrencime Mektuplar 1 ODF 8.05 MB İndir
Öğrencime Mektuplar 1 DJVU 10.06 MB İndir
Öğrencime Mektuplar 1 RAR 6.54 MB İndir
Öğrencime Mektuplar 1 ZIP 6.04 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Öğrencime Mektuplar 1 PDF 8.55 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Serinin bu ilk kitabında yazar anlatımına ideal bir öğretmen portresi çizerek ve öğrencileriyle kurduğu sıcak diyaloglara atıflar yaparak başlıyor.”Din Kültürü” derslerinde geçen,karşılıklı soru cevaplarla devam ediyor..Öğretmenin kendisi kadar öğrencilerin konulara ilişkin merak ve hevesleri,öğrenme adına gayret ve çabaları kitabı akıcılık kazandırıyor.Aydınlatıcı misallerle sorulara cevap veren öğretmen takdire şayan bir metodoloji uyguluyor.hiç bir öğrencisine kızmadığı gibi onlarla ders dışında da ilgilenmeyiihmal etmiyor.Öğrencilerinde derse katılımını sağlamak adına elinden geleni yapıyor,onlara küçük ama anlamlı ödevler veriyor..Bilhassa Din Kültürü derslerine giren öğretmenler için ve evde çocuklarına din eğitimi sunma çabasında olan ebeveynler için mükemmel bir eser.


Eleştirimin başında şunu ifade etmeliyim:yazar Türkiye’de yıllarca başarıyla Din Kültürü öğretmenliği yapmış ve kendini öğrencilerine çok sevdirmiş.Yazar Almanya’ya göreve gidince bu öğrencilerden kendisine mektup yağmaya başlıyor.Bu mektuplar inanmaya susamış,meraklı,kendini sorumlu hisseden bir gençliğin ruh halini yansıtıyor.Yazar da bocalama halinde olduğu her halinden belli olan bu gençliğe yardım etmekten geri durmuyor.Mektuplar bu yüzden bir anlamda tebliğ metodunu ve bir insana yaklaşma yöntemlerini gösteriyor.Bu yüzden her birisi çok değerli.Saygılarımla…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*