Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
GraceLand

Kategori: Edebiyat Yazar: Chris Abani Yayınevi: Metis Yayınları

GraceLand

Tanıtım Bülteni
Bataklıklar üzerine kurulu, karmaşık, yoksulluğun ve yolsuzluğun kol gezdiği, ordunun hem yerüstü hem yeraltı dünyasını sıkı bir şekilde kontrol ettiği, insan hayatının sudan ucuz olduğu tehlikeli bir şehir: Lagos. Adını Elvis Presley'den alan ve bir gün onun gibi ünlü olmayı umut eden Elvis'in hayalleri ne kadar ışıltılıysa, içinde bulunduğu gerçek dünya bir o kadar karanlıktır: dağılmış bir aile ortamı, alkolik bir baba, işsizlik ve parasızlığa tek alternatif gibi görünen kısa vadeli, yasadışı kazançlar… Elinde yıllar önce ölen annesinin günlüğü ve zihninde geçmişin anılarıyla Lagos labirentinde dolanıp duran, çocukluktan yetişkinliğe geçerken kendine bir çıkış yolu arayan Elvis, birçok ikilemle boğuşur. Aileyle bireyi, gelenekle yeniliği, dürüst bir hayatla suça bulanmış bir hayatı, isyanla itaati karşı karşıya getiren bütün bu ikilemler, aslında sadece Elvis'in değil, bütün Nijerya toplumunun içinde bulunduğu açmazı yansıtır niteliktedir. Resmettiği tablo her ne kadar kasvetli olsa da, GraceLand renkli karakterler ve ilginç hikâyelerle, ince bir mizah anlayışıyla, Nijerya'ya has geleneklerle ve müzikle yoğrulmuş sürükleyici bir roman.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
GraceLand PDF 6.23 MB İndir
GraceLand EPUB 6.96 MB İndir
GraceLand MOBI 5.49 MB İndir
GraceLand ODF 5.86 MB İndir
GraceLand DJVU 7.32 MB İndir
GraceLand RAR 4.76 MB İndir
GraceLand ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
GraceLand PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Roman dili ve akıcılık olarak çok güzel bir kitap, farklı tespitler ve canlı anlatımlar var. Gecekondu ve getto hayatı hayatta kalmaya çalışanın hikayesi. kesinlikle sıkılmadan okunabilecek bir kitap.


Kitap Nijeryada fakir bir çocuğun yaşadığı acımasız dünyanın tam ortasında herşeye inat elvis olma hayallerini anlatıyor.Gayet etkileyiciydi, farklı bir şeyler okumak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*