Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Neuromancer

Kategori: Edebiyat Yazar: William Gibson Yayınevi: Sarmal Yayınları

Neuromancer

  • çevirmen: Melik Altıntaş
  • Dil: TÜRKÇE
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
Tanıtım Bülteni
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Neuromancer PDF 6.23 MB İndir
Neuromancer EPUB 6.96 MB İndir
Neuromancer MOBI 5.49 MB İndir
Neuromancer ODF 5.86 MB İndir
Neuromancer DJVU 7.32 MB İndir
Neuromancer RAR 4.76 MB İndir
Neuromancer ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Cyberpunk denen yepyeni bir türe babalık eden bir eser.Özellikle bir elli yıl sonra kesinlikle bu türün klasikleri arasına girecek. Sırf bu nedenle bile olsa okunmalı diye düşünüyorum ama açıkçası oldukça ağır. İnsanın kendini kaptırıp bir solukta okuyabileceği bir eser değil. Gerçekle sanal arasındaki mesafeyi koruyamayabilir, mantık kurmak anlamsız olduğu için bocalayabilirsiniz.


Kitap konusu dolayısıyla çok çekici ve yaratıcılık sergiler biçimde başlıyor. Ancak bir noktadan sonra (kendi adıma konuşuyorum)birkaç sayfa geri gitme isteği uyandırabilir.Hayalgücünüzü bugün için bile zorlayan zor bir kitap tavsiye ederim ama kolay olmayacak.


Cult denen kitaplardan, bilim kurgunun ve kendi türünün yapıtaşı. her bilim kurgu hayranının okuması gereken bu kitapta Case adlı matrix hackerı kendisine iş veren firmadan para çalmaya kalkar (en büyük hatası) ve ölümden daha beter bir cezaya çarptırılır: Yeteneğinin elinden alınışı. Chiba’nın sokaklarında basit işler yaparak tedavi arayan Case bir gün istediği tedaviyi bulur, ve ayna gözlü bir sokak samuraisi ile tekrar işe başlar ve inanılmaz bir yapay zekaya karşı çalışır.Kitabı okuyacaksanız bile boş bir kafa ile ve dikkatlice okumanız gerekiyor, çünkü bu kitabı zevk için okumak imkansız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*