Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Sorun Çözme Teknikleri

Kategori: Ekonomi Yayınevi: Rota Yayınları

Sorun Çözme Teknikleri

  • ISBN: 9787805475004
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 215
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
  • Boyut: 15 x 21.5 cm
Tanıtım Bülteni
Sorunlar ancak sistematik bir şekilde ele alındıkları ve ilgili insanların kendilerine özgü kişilikleri ışığında irdelendikleri takdirde gerçekten çözülebilirler. Sorun çözme konusunda yapılmış geniş araştırmalara dayanan bu kitap, pratik önerilerle okurun günlük iş yaşamına hemen çözümler getiriyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Sorun Çözme Teknikleri PDF 8.92 MB İndir
Sorun Çözme Teknikleri EPUB 9.97 MB İndir
Sorun Çözme Teknikleri MOBI 7.87 MB İndir
Sorun Çözme Teknikleri ODF 8.40 MB İndir
Sorun Çözme Teknikleri DJVU 10.50 MB İndir
Sorun Çözme Teknikleri RAR 6.82 MB İndir
Sorun Çözme Teknikleri ZIP 6.30 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Özellikle yönetici olanların karşılaşabileceği sorunları dile getiren ve sorunları etrafı kırıp dökmeden nasıl çözebileceğimizi anlatan bir kitap.


Kitapta; sorunların, yönetici faaliyetlerinin sürekli olarak önemli bir bölümünü oluşturması nedeniyle, sorun çözme yeteneği yöneticiliğin mihenk taşı olarak gösterilmiştir. Bu nedenle, bir yöneticinin, sadece personeli ile ilgili karşılaşacağı sorunları değil, aynı zamanda insanlarla ilgili karşılaşabileceği çeşitli sorunları da nasıl ele alarak çözümleyebileceğine ilişkin pratik bilgiler sunulmuştur.


Bu kitap görevine yeni başlamış denetçilerden tutun da buyük şirketlerin yöneticilerine kadar bütün yöneticilerin karşılacakları sorunları nasıl çözebileceklerine yardımcı olmak için yazılmış bir kitap. Bu kitaba göre sorun çözme tekniklerinin en temel modeli DAADİ Modeli. Bu model ise 5 aşamadan oluşuyor Dinleme araştırma , Amaç saptama, Destekleme ve izleme.Yönetici öncelikle sorunu dinleyerek ve araştırarak biçimlendirecek sonra amaç saptayacak ve amacı destekleyecek faaliyetler yapacak ve en sonunda da izleme yöntemiyle amacın veya alt amacların gerçekleşip gerçekleşmediğini saptayacaktır. Sadece yöneticiler için değil günlük işlerde, amirimizle ilişkilerimzde ve iş arkadaşlarımızla çalışmalarımız da da yararlanabileceğimiz bir kitap olmuş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*