Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Beden Dili

Kategori: Diğer Yazar: Allan Pease Yayınevi: Rota Yayınları

Beden Dili

  • ISBN: 9789757805601
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 208
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
  • Boyut: 15 x 21.5 cm
Tanıtım Bülteni
Bireyin davranışlarını çözümlerken sadece bir hareketi yorumlamanın sakıncalarına dikkat çeken Allan Pease, farklı bir yaklaşımla birbiri ardına yapılan hareketleri gruplamış ve bu grupların toplu değerlendirmelerini de yapmış.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Beden Dili PDF 8.63 MB İndir
Beden Dili EPUB 9.65 MB İndir
Beden Dili MOBI 7.62 MB İndir
Beden Dili ODF 8.13 MB İndir
Beden Dili DJVU 10.16 MB İndir
Beden Dili RAR 6.60 MB İndir
Beden Dili ZIP 6.09 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


bir solukta okudum. zaten bkm tiyatrosunun en sevdiğim oyunlarındandı. kitabı okuyunca oyunu seyrederken gözden kaçırılan pek çok noktayı yakalıyor ve yılmaz erdoğanın kaleminin kuvvetini hissediyorsunuz. bununla birlikte çok akıcı bir şekilde gidiyor, uzun görünen -özellikle hilmi duran karakterinin pasajları- bölümler çok kolay ezber edilebiliyor. tiyatro ile ilgilenen arkadaşların kolaylıkla uygulayabileceği çok güzel bir oyun olduğunu düşünüyorum, dolayısıyla tüm ilgililerde bu kitap bulunmalı.


Ahmet Şerif İzgören’in kitabını saymazsak piyasadaki en iyi beden dili kitabı. Baskısının olmaması büyük talihsizlik. Dikkatlce okuduğunuzda çok faydasını görürsünüz.


bu kitap insanların nasıl gözümüzün içine baka baka yalan söylediğini,sohbet ortamından sıkılan insanların hareketlerini ve daha nicelerini ifade ediyor.bence günlük hayatta çok karşılaştığımız olayları aslında beden diliyle çok daha rahat çözebiliriz.kitap gerçekten okunmaya değer.


kitapta verilen mesaj kıscası şu:beden dilini öğrenen ve uygulayan insan olumsuz davranışlarını değiştirip insanlarla kurulan iletişimde daha olumlu davranışlarda bulunuyorlar.Vücut dili deyip geçmeyin,kitapta verilen mesajlar gerçektende günlük yaşamdan bireyin imdadına yetişecek nitelikte.Herkesin okuması ve bu konuda bilgilenmesi gerekir diye düşünüyorum.


Beden dilini öğrenen insan, davranışlarıyla verdiği olumsuz mesajı olumluya çevirebilir ve böylece çoğu durumlarda kendini kurtarabilir.Bu yüzden “vücut dili” hafife alınacak bir konu değildir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*