Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Balina Nasıl Balina Oldu?

Kategori: Çocuk Kitapları Yazar: Ted Hughes Yayınevi: Can çocuk Yayınları

Balina Nasıl Balina Oldu?

Tanıtım Bülteni
Dünya, önce bir toz bulutuydu.Peki, ya hayvanlar nasıllardı?Bu kitapta, çevrenizde gördüğünüz, hattâ evlerinizde beslediğiniz hayvanların öykülerini bulacaksınız.Ancak bu öyküler, bildiğimiz öykülerden biraz farklı.Örneğin, bir baykuşun neden geceleyin çok iyi gördüğünü ya da bir kutup ayısının neden buzların arasında yaşadığını biliyor musunuz? Kitabı bitirdiğinizde bunları ve dahafazlasını öğrenmiş olacaksınız. Balina, Baykuş, Tilki,Kutup Ayısı, Sırtlan, Arı, Kedi, Eşek, Tavşan ve Fil,sizlerle tanışmaya can atıyorlar!
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Balina Nasıl Balina Oldu? PDF 6.23 MB İndir
Balina Nasıl Balina Oldu? EPUB 6.96 MB İndir
Balina Nasıl Balina Oldu? MOBI 5.49 MB İndir
Balina Nasıl Balina Oldu? ODF 5.86 MB İndir
Balina Nasıl Balina Oldu? DJVU 7.32 MB İndir
Balina Nasıl Balina Oldu? RAR 4.76 MB İndir
Balina Nasıl Balina Oldu? ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Balina Nasıl Balina Oldu? PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Kitabı severek okuduk. Çocuklara göre hazırlanmış evrim içerikli bir kitap değil. Böyle bir beklentiniz varsa kitap size göre değil. Sadece eğlenmek için hazırlanmış.


kitabın adından ötürü merak edip almıştım. Önce kendim okuyup kitapları çocuklara öyle hediye ederim çünkü. Fakat kitabı beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Bu bir masal kitabı, fakat eskinin kötü karakterinin olduğu sorgulatmayan veya gülümsetmeyen masallatırına benzettim. Adı gibi bilimsel temellere de dayanmıyor. Bir evrim masalı değil yani. Tabi takdir okuyucunun. Belki beğenenler çıkabilir. Ama ben bu kitabı hiç bir çocuğa hediye etmem.


Oğlum (9 yaş) için almıştım. Keyifle okuduğunu gözlemledim. İlgi çekici olduğunu söyledi.


Dehşet verici bir kitap. Asla çocuklara okutulmaması gerekiyor. İnternette bir kitap öneri listesinden görüp almıştım. Tanrıyı zalim bir varlık olarak gösterip çocukların taze zihinlerinde yeni oluşmaya başlamış olan din kavramını yerle bir ediyor. Müslüman-Hıristiyan-Musevi fark etmeksizin hepsine ters düştüğünü söyleyebilirim.


öğrencilerime hediye olarak aldığım kitaplardan biri. Tavsiye edilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*