Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Solucanlara Piyano Çalan Adam

Kategori: Bilim & Mühendislik Yazar: Sargun A. Tont Yayınevi: Ntv Yayınları

Solucanlara Piyano Çalan Adam

Tanıtım Bülteni
Bilimin heyecan verici patikalarında, labirentlerinde dolaşmaya pek aşina değiliz. Birçoğumuz için sıkıcı formüller, yaşamaktan ve tabiattan uzak laboratuvarlar, eğlenceden firar etmiş insanlar dünyasıdır bilim. Sargun Ali Tont, Solucanlara Piyano Çalan Adam’da, formüllerdeki hayatı, deneylerdeki tabiatı, bilimcilerdeki emek ve azimle yoğrulmuş eğlentiyi kendi hayatımızın içine taşıyor. Dünyanın saygın üniversitelerinde dersler vermiş, en saygın dergilerinde makaleler yayınlamış, güngörmüş bir bilimcinin, dil dökmüş bir masalcınınki gibi yaşama sevinci taşıyan üslubuyla. Bu kitaptaki makaleler, sevabıyla günahıyla, bilimcileri ve bilimi size sevdirecek; çünkü onları tanıyacak, öğreneceksiniz. Ve merak etmedeki sihiri görüp seveceksiniz. Avare Dolaşma Derneği’ne katılarak başlayabilirsiniz.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Solucanlara Piyano Çalan Adam PDF 6.23 MB İndir
Solucanlara Piyano Çalan Adam EPUB 6.96 MB İndir
Solucanlara Piyano Çalan Adam MOBI 5.49 MB İndir
Solucanlara Piyano Çalan Adam ODF 5.86 MB İndir
Solucanlara Piyano Çalan Adam DJVU 7.32 MB İndir
Solucanlara Piyano Çalan Adam RAR 4.76 MB İndir
Solucanlara Piyano Çalan Adam ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


NTV Yayinlarindaki indirim harika. Bilimin en eglenceli hallerinden. Sadece okumakla kalmayip daha kucuk yastaki kisilere de surekli tavsiye ettigim bir kitap oldu.


aşık olduğum bir kitap. yazarın o mükemmel bakış açısı beni kitaba aşık etti. bu kitaptan bittikten sonra öyle bir boşluk yaşadım ki bir süre kitap seçemedim.


Bilim konulu makaleler. Akıcı, eğlenceli, öğretci.


Bilim dünyasını sıkıcı bulanlar için, tabuları yıktıracak kadar eğlenceli bir kitap. Benim gibi bilim dünyasına hayran olanlar içinse bilim adamlarının bu sonsuz yola nasıl başladıklarını, onlar hakkında merak ettiklerimizi aydınlatan bir rehber. Yazarın son derece samimi ve özgün üslubu da sizi kendine çekiyor. Şiddetle tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*