Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Okuma Zenginliği

Kategori: Diğer Yazar: Roz Townsend Yayınevi: Sistem Yayıncılık

Okuma Zenginliği

  • çevirmen: Tayfur Keskin
  • ISBN: 9789753220415
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 122
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
Tanıtım Bülteni
Okuma Zenginliği, okuyucunun hızlı ve etkili okuma becerisini kolay ve zevkli bir şekilde kazanması için yazılmıştır. Roz Townsend. Okuma Zenginliği'nde okumanın ve okunanı algılamanın büyük bir hız kazanabileceğini anlatıyor ve bunun için altı adımlık bir yöntemi tanıtıyor. Kitapta ayrıca, okuma güçlüğü çeken çocuklara yardımcı olmak ve başkalarınca kolaylıkla algılanabilecek şekilde yazı yazmak için yöntemler de var.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Okuma Zenginliği PDF 5.06 MB İndir
Okuma Zenginliği EPUB 5.66 MB İndir
Okuma Zenginliği MOBI 4.47 MB İndir
Okuma Zenginliği ODF 4.77 MB İndir
Okuma Zenginliği DJVU 5.96 MB İndir
Okuma Zenginliği RAR 3.87 MB İndir
Okuma Zenginliği ZIP 3.57 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


hızlı okumanın yararlarınından başlayıp, okuma için gerekli 7 adımı anlatıyor kitap. başlangıç için uygun bir kitap. ilk bu kitapla başlayarak diğer kitaplara geçmenin daha iyi olacağı kanaatindeyim.


Kitap okuyanlara, bazı kötü okuma alışkanlıklarından kurtulup onların yerine güçlü okuma yeteneğini koymanın ne kadar kolay olduğunu göstermektedir. Kitapta vurgulanmaya çalışılan insanların okuyabildiği, ancak daha etkili olmayı istediği ve buna gereksinim duyduğu varsayımıdır. Daha etkili okumayı öğrenen insan, çalışmanın ve öğrenmenin daha etkili olduğunu da görecektir. Daha üstün okuma yeteneği olan kişiler avantajlı duruma geçeceklerdir. İçinde bulunduğumuz bilgi çağında,etkili okuma tekniği yalnızca arzu edilen bir şey değil,aynı zamanda yaşamsal bir beceri konumundadır. Ne kadar gelişmeye gereksinim duyduğunuzu herkesten çok kendiniz bildiğiniz gibi, ne zaman bu gelişmeyi gösterdiğinizi de fark edebilirsiniz. saygılar.


Kitapta daha iyi okuma becerisinin nasıl sağlanabileceği ve insanlara getireceği yararlar anlatılmaktadır. Günlük yaşamımızda kullanmak zorunda olduğumuz inanılmaz derecede çok bilgiye sahibiz. Bu bilgiler,yerel gazeteler ve okul bültenlerinden ayrıntılı iş raporlarına kadar değişik içerik ve karmaşıklıktadır. Kitap okuyanlara, bazı kötü okuma alışkanlıklarından kurtulup onların yerine güçlü okuma yeteneğini koymanın ne kadar kolay olduğunu göstermektedir. Kitapta vurgulanmaya çalışılan insanların okuyabildiği, ancak daha etkili olmayı istediği ve buna gereksinim duyduğu varsayımıdır. Daha etkili okumayı öğrenen insan, çalışmanın ve öğrenmenin daha etkili olduğunu da görecektir. Daha üstün okuma yeteneği olan kişiler avantajlı duruma geçeceklerdir


Diğer hızlı okuma kitaplarına geçmeden, bu el kitabı niteliğinde olan bu kitabı okumanızı tavsiye ederim.. Hele de vaktiniz yok ama stratejik noktaları bilmek isterseniz. Çünkü hiç olmazsa konu başlıklarını tanıyorsunuz ve konuya olan yabancılığınızı kaldırıyor. Kitap küçük ama faydası büyüktü benim açımdan, çünkü okuma hızım arttı, ve nihayet okumaya fırsat bulduğum şu günlere kadar kendi kendime çalışmalar yapabildim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*