Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kadın Sığınağı

Kategori: Sinema-Tiyatro Yazar: Tuncer Cücenoğlu Yayınevi: Mitos Boyut Yayınları

Kadın Sığınağı

Tanıtım Bülteni
"Kadın Sığınağı'nda, erkek egemen toplumun birbirinden farklı katmanlarından,töre baskısının hüküm sürdüğü yörelerden gelmiş on bir kadın var. Nedenleribenzemese de sonuçları aynı yaşananların:Horlanma, hırpalanma, ezilme, sömürülme,ihanete uğrama, öldürme, öldürülme... Sığınma evinde ortak bir acı paylaşılmaktadır.Sığınanların kimi durumuna boyun eğerek, kimi uzlaşma yolunu seçerek, kimi baş kaldırarak,kimi başka avuntular bularak, kimi örtbas ederek, kimi tümüyle dağıtarak yaşıyor acılarım.Kadın Sığınağı, söyleyeceğim dolandırmadan söyleyen, yalın, kurgusu sağlam bir oyun."
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kadın Sığınağı PDF 6.23 MB İndir
Kadın Sığınağı EPUB 6.96 MB İndir
Kadın Sığınağı MOBI 5.49 MB İndir
Kadın Sığınağı ODF 5.86 MB İndir
Kadın Sığınağı DJVU 7.32 MB İndir
Kadın Sığınağı RAR 4.76 MB İndir
Kadın Sığınağı ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kadın Sığınağı PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


İlk defa bir tiyatro eseri okudum. kesinlikle keyifliydi kısa fakat derin bir konu işlenmişti.


Günümüzün kanayan yarası. Düşüncelerini karşısındakine sözlerle ifade edemeyen insanların baskılarına maruz kalan insanlarımız: Kadınlarımız. Farklı nedenlerle erkeklerin baskılarına dayanamayıp bulundukları yerden kaçmak zorunda kalan kadınlarımızın acı hikayelerinin anlatıldığı bir tiyatro eseri. Ders alınacak bir yapıt. Ben Gemlik Anadolu Lisesi edebiyat öğretmeni ve Tiyatro Kulübü rehber öğretmeni olarak bu öğretim yılında bu oyunu öğrencilerimizle sahnede oynayacağız. Sizlerin de bu kitabı beğeneceğinizi umuyorum.


Kurgusu sıradan gelebilir ama güncel açıdan etkileyici bir konunun işlenmiş olması insanı içine çeken bir bütünlükte,oyunun sonu çok etkileyiciydi bana göre…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*