Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
31 Şarkı

Kategori: Edebiyat Yazar: Nick Hornby Yayınevi: Sel Yayıncılık

31 Şarkı

Tanıtım Bülteni
“…Klasik müziği sevmiyorum (en azından, ondan etkilenmiyorum) çünkü kilise müziğine benziyor; çünkü, en azından benim kulağıma göre, bir günü, bir haftayı, bir hayatı oluşturan ufak duygularla ilgilenmiyor; çünkü geri vokaller, bas yürüyüşleri, gitar soloları yok; çünkü klasik müziği sevdiğini iddia eden pek çok insan aslında hiçbir müzik türünü (ya da kültürü) sevmiyor; çünkü ben başka bir şey dinleyerek büyüdüm; çünkü bana bir şey hissettirmiyor; çünkü ben dinlediğim müziğin olduğundan daha ‘iyi’ olmasına ihtiyaç duymuyorum – harika, gürültülü, diğer her şeyi bastıran, akıl dolu bir saksafon solosu benim işimi görüyor. Bu yüzden benim cenazemde ‘Caravan’ çalınacak…”Müziğine sahip çıkan, onu başkalarının düşüncesine aldırmadan dinleyen, okurlarına ve kendisine dürüst bir yazar Nick Hornby. 31 Şarkı’yla zihninin kapılarını herkese açıyor, dünyayı ve hayatı sevdiği parçalar eşliğinde değerlendiriyor.Sizin cenazenizde hangi müzik çalsın isterdiniz?
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
31 Şarkı PDF 6.23 MB İndir
31 Şarkı EPUB 6.96 MB İndir
31 Şarkı MOBI 5.49 MB İndir
31 Şarkı ODF 5.86 MB İndir
31 Şarkı DJVU 7.32 MB İndir
31 Şarkı RAR 4.76 MB İndir
31 Şarkı ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Yurtdışı baskılarında kitapta yer alan şarkırın yer aldığı bir cd ile birlikte satıldığını okumuştum. Yazar Nick Hornby’nin şarkılara ne anlam yüklediğinin değil, onları neden sevdiğini her yönüyle bize sürekli popüler işlere dalmadan anlattığı; iyi bir dinleyici tarafından yazılan okunabilir bir kitap.


öncelikle kitabın içeriği kısmından şarkıların adlarını edinerek 31 şarkılık bir playlist eşliğinde dinleyerek hornby nin gözünden , onun hayatında neler ifade ettiiği ile ilgili keyifli müzik dolu kısa ve öz bir yolculuk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*