Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Her Yönüyle AutoCAD 2010

Kategori: Bilgisayar Yazar: Gökalp Baykal Yayınevi: Alfa Yayınları

Her Yönüyle AutoCAD 2010

Tanıtım Bülteni
AutoCAD 'in derinliklerine ulaşan en kapsamlı kaynak kitap!AutoCAD ile yapabilecek­lerinizin sınırını arayın ve sınır olmadığını keşfedin!Yeni özellikleriyle AutoCAD 2010'u yakından tanıyın!Çizimlerinizi hem zenginleştirin, hem de kolaylaştırın!AutoCAD dünyasına giriş İki boptlu çizim teknikleri Kullanıcı koordinat sistemi (UCS) Nesne düzenleme yöntemleriÖlçekten bağımsız ölçülendirme, tarama, metin eklemeTablo oluşturma teknikleri ve Excel ile ilişkilerBloklar ve akıllı bloklar ile çalışmak Katmanlarla çalışma yöntemleri Parametrik çalışmak Üç boyutlu katı modellemenin incelikleriÜç boyutlu yüzey modellemenin inceliklerigerçekçi görselleştirme ve rendering Pafta düzeni ve baskıya hazırlık
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Her Yönüyle AutoCAD 2010 PDF 6.23 MB İndir
Her Yönüyle AutoCAD 2010 EPUB 6.96 MB İndir
Her Yönüyle AutoCAD 2010 MOBI 5.49 MB İndir
Her Yönüyle AutoCAD 2010 ODF 5.86 MB İndir
Her Yönüyle AutoCAD 2010 DJVU 7.32 MB İndir
Her Yönüyle AutoCAD 2010 RAR 4.76 MB İndir
Her Yönüyle AutoCAD 2010 ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Her mühendisin kitaplığında bulunması gereken bi kitap.unuttuğunuzda veya öğrenmek istediğinizde başvurabileceğiniz bi kitap.çok ayrıntılı anlatılmış..


Autocad programını sıfırdan kullanmak isteyenler için klasikleşmiş bir kitap. Kaynak niteliğinde ve gereksiz bilgilerden uzak. Kitabı önünüze alın ne diyorsa harfiyyen bilgisayarla uygulayın kısa zamanda öğreneceksiniz. Zaten bir komut öğrendikten sonra diğerlerini mantıkla bile bulabileceksiniz.


internet de araştırmalarımdan sonra kitap yurdundan yeni aldım içindeki yararlı bilgileri merakla bekliyorum.Detaylı bir inceledikten sonra kitap hakkındaki daha fazla bilgiyi bilgi edindirmek amacıyla paylaşıcam.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*