Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Heykeltıraş

Kategori: Edebiyat Yazar: Minette Walters Yayınevi: Can Yayınları

Heykeltıraş

  • çevirmen: Özden Arıkan
  • ISBN: 9789755108643
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 320
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
Tanıtım Bülteni
Daha ilk romanında, eleştirmenlerin söz birliği etmişçesine övgüyle söz ettikleri polisiye yazarların sayısı gerçekten azdır. Genç İngiliz yazar Minette Walters, bunlardan biri. İlk romanıyla İngiltere'de `En İyi İlk Polisiye Roman Ödülü'nü kazanan yazar, Heykeltıraş'ta, annesiyle kız kardeşinin cesetleri başında yakalanıp tutuklanan bir genç kadının öyküsünü anlatıyor. Olaydan beş yıl sonra olayla ilgilenen genç bir kadın gazeteci, her şeyi, hatta belki kendi suçsuzluğunu bile gizleyen Olive Martin'le görüşmeye çalışır. Cinayetleri işleyen Olive midir; değilse kimi ve neden korumaktadır? Gazeteci Roz'un yaptığı araştırma, `Heykeltıraş' adı takılan Olive Martin'i unutmaya çalışan bir toplumda huzursuzluk yaratır. Bu gelişme, Roz'un araştırmasını bir tutkuya dönüştürür. Olive Martin'le tanıştığı günü unutamayan Roz için bir tek şey kesindir: Bu karşılaşma onun hayatını da değiştirmiştir, hem de sonsuza kadar.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Heykeltıraş PDF 13.28 MB İndir
Heykeltıraş EPUB 14.84 MB İndir
Heykeltıraş MOBI 11.72 MB İndir
Heykeltıraş ODF 12.50 MB İndir
Heykeltıraş DJVU 15.63 MB İndir
Heykeltıraş RAR 10.16 MB İndir
Heykeltıraş ZIP 9.38 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Minette Walters gerçek bir sözcük cambazı. Müthiş bir polisiye öykü, akıcı bir dil ve beklenmedik bir son… Walters yeni Agatha Christie olma yolunda


Kurgusuyla,akılcılığıyla olay örgüsüyle şahane hazırlanmış bir eser. Önyargı öylesine öldürücü bir hal alabiliyor ki bazen ısrarla bunu yapmaya devam ederiz çoğumuz. Bu kitap ne kadar bir cinayet kitabı olsa da asıl düşündüren yer ‘Neden?’ sorusunun kimsenin sormaması. Psikolojik olduğu kadar hukuki,sürükleyici bir kitap herkesin okumasını tavsiye ederim.


önyargının nasıl zehirli bir şey olduğunu en iyi anlatan kitaplardan biri. bir günde okunacak ama üzerinde günlerce düşündürecek sürükleyici bir polisiye. herkese tavs,ye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*