Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ne Nedir

Kategori: Edebiyat Yazar: Dave Eggers Yayınevi: Siren Yayınları

Ne Nedir

Tanıtım Bülteni
Küçük bir çocuğun Afrika topraklarında tek başına hayatta kalma mücadelesini, Amerika’da oyunu kurallarıyla oynamayı öğrenmeye çabalayan bir mültecinin tosladığı duvarları ve bizler bakmazken dünyada olup biten kimi felaketleri Valentino Achak Deng’in üzerinden anlatan Eggers; Ne Nedir’de gerçekle kurguyu, biyografiyle romanı birbirine katarak alışılmış formlar dışında bir ‘roman’ yaratıyor. Pulitzer adayı Dave Eggers’ın Amazon ve New York Times çok satanlar listelerinde uzun zaman kalan Ne Nedir’i prestijli NBCC (National Book Critics Circle) ödülüne de aday gösterilmiştir. 2009 yılında Fransa’da en iyi çeviri kitap dalında Prix Medicis ödülü almıştır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ne Nedir PDF 6.23 MB İndir
Ne Nedir EPUB 6.96 MB İndir
Ne Nedir MOBI 5.49 MB İndir
Ne Nedir ODF 5.86 MB İndir
Ne Nedir DJVU 7.32 MB İndir
Ne Nedir RAR 4.76 MB İndir
Ne Nedir ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ne Nedir PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Mücadele etmek ve pes etmemek üzerine etkileyici bir kitap.


Yazarın okuduğum ilk kitabı , konusu itibariyle farklı etkileyici ve güzeldi diğer kitaplarını da mutlaka okuyacağım .


çok etkileyici, çok hüzünlü. demogojiye kaçmadan yalın bir dille sudan halkının yaşadığı acılara gercek hayat üzerinden dokunmuş okumanızı tavsiye ettiğim bir kitap.


Arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldığım, iyi ki almışım dediğim bir kitap. Hayatta insanların ne zorluklarla mücadele ettiğini,gerçek yaşamdan alınmış muhteşem bir kitap.


İyi ki almışım dediğim bir kitap. Sözde vicdanlarımızı rahatlatmak için üzülüyor göründüğümüz ancak çok da oralı olmadığımız bir coğrafyada yaşanan ve yürek yakan gerçek bir olay. Olayın kahramanının anlatımı üzerine kurgu da katılmış işin içine ancak bu olayın gerçekliğini bozmaz ve onu yaşanmamış kılmaz. Alın ve okuyun mutlaka.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*