Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ölünceye Kadar

Kategori: Edebiyat Yazar: Esat Mahmut Karakurt Yayınevi: Bilgi Yayınevi

Ölünceye Kadar

Tanıtım Bülteni
Edebiyatın ve özellikle romanın sevilmesinde ve geniş kitlelere yayılmasında büyük rolü olan Esat Mahmut Karakurt’un eserlerini Bilgi Yayınevi yeniden okurla buluşturuyor.
Ölünceye Kadar, toplumsal değerlere sıkı sıkıya bağlı olan, namusu için cinayeti göze alabilen bir profesör ile ona sırılsıklam âşık genç kızın dramını konu almaktadır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ölünceye Kadar PDF 6.23 MB İndir
Ölünceye Kadar EPUB 6.96 MB İndir
Ölünceye Kadar MOBI 5.49 MB İndir
Ölünceye Kadar ODF 5.86 MB İndir
Ölünceye Kadar DJVU 7.32 MB İndir
Ölünceye Kadar RAR 4.76 MB İndir
Ölünceye Kadar ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Bu kitapta Esat Mahmut tarzı yine kendini gösteriyor. Ama eksiklik olarak en baştaki olaylar ve kitabın asıl olayı arasında pek bir bağ kurmak mümkün değil. Sadece ana karakterin kişiliğini önceden okuyucuya vermek için anlatılmış haldeler. Kitaba başlıyorsun tamam diyorsun olay bununla alakalı, bir anda her şey değişiyor ve baştaki olayla bir daha karşılaşmıyorsun. Tek eksikliği bence buydu. Onun dışında alışık olduğumuz gibi yazar, aşkı damarlarımızda hissetmemize neden olacak kadar iyi bir şekilde olay örgüsünü önümüze seriyor. kitap bittikten sonra etkisinde kalacağınız bir eser !


Yazarın okuduğum ilk kitabı. Filmini çokki beğenerek izlemiştim. Kitabını beğenerek okudum. Gerçe kitap ile film birbirinden farklı idi ama yine de çok güzeldi. Tutkulu bir aşk, kemikleşmiş karakteri ve ilkeleri olan bir erkek ve ona delicesine aşık bir genç kız. Yazarın daha sonra birçok kitabını okudum. Hemen hemen hepsinde birbirine yakın öğeler var ama okunmaya değer bir eserler her biri. Özellikle de “Ölünceye Kadar” Çok vaktim olsa yine okurum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*