Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Teftiş Anıları

Kategori: Ekonomi Yazar: Gürdoğan Yurtsever Yayınevi: Beta Basım Yayım

Teftiş Anıları

Tanıtım Bülteni
Müfettişler, görevleri gereği sıklıkla seyahat eder, farklı şehirlerde ve ilçelerde teftiş çalışmaları gerçekleştirirler. Gerek bu süreçte yaşanan zorluklar, gerekse de mesleğin kendine özgü dinamikleri nedeniyle belki de hiç bir meslekte görülemeyecek yoğunluk ve çeşitlilikte olaylar yaşarlar. Bu yaşananlar sonraki yıllarda müfettişler için son derece değerli anılar haline gelir. Müfettişlik yalnızca çok şey öğreten değil, aynı zamanda çok şey de yaşatan bir meslektir. Bu çalışma, ülkemizde çok köklü bir müfettişlik ve teftiş geleneğine sahip olan bankacılık sektöründe yaşananlardan hareketle, müfettişliğin bu zenginliğini ortaya koyuyor. Kitapta, 23 farklı bankada görev yapmış bir çok müfettişin teftiş anılarına yer veriliyor. Anılar sayesinde bankacılık sektöründeki teftişin temel dinamikleri, geleneksel yapısı ve 1990'lardan beri yaşadığı büyük değişim hakkında ipuçları bulabilmek de mümkün oluyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Teftiş Anıları PDF 6.23 MB İndir
Teftiş Anıları EPUB 6.96 MB İndir
Teftiş Anıları MOBI 5.49 MB İndir
Teftiş Anıları ODF 5.86 MB İndir
Teftiş Anıları DJVU 7.32 MB İndir
Teftiş Anıları RAR 4.76 MB İndir
Teftiş Anıları ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Bazı noktalarda tekrar eden hikayeler olsa bile müfettişlik mesleğinin meşakkatli fakat bir o kadar enteresan uygulamalarını okuyabileceğiniz; yer yer de bunlara gülebileceğiniz güzel bir kitap.


Kitabı okuduğunuzda müfettişlik mesleğinin zorluklarını daha iyi anlayacak ve üstatların sertliği üzerine daha fazla bilgi edinmiş olacaksınız. Müfettişlerin karşılaştıkları teftiş maceralarından tutun da otel maceralarına, taksi maceralarına kadar bir çok anı var bu kitapta. Ben çok zevk alarak okudum bu kitabı. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Gülerek ve eğlenerek okuyacaksınız.


Müfettişlik zor, prestijli ve anı oluşmasına müsait bir meslektir. Kitapta pek çok komik hikaye var. Bazı trajik hadiseler de üzerinden zaman geçtiği için artık komik geliyor. Özellikle bankalarda müfettiş, denetçi olarak çalışanların okuması gereken bir eser. Edebi değeri yok. Ama muhteşem bir hatıra kaynağı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*