Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Skandallar Evi

Kategori: Edebiyat Yazar: Nelson Demille Yayınevi: Altın Kitaplar

Skandallar Evi

Tanıtım Bülteni
Wall Street’in ünlü avukatlarından John Sutter’in, sosyetik güzel Susan Stanhope Sutter’le uzun yıllar süren mutlu bir evliliği vardır. Günün birinde mafya babası Frank Bellarosa’nın yan komşuları olarak hayatlarına girmesiyle bu mutlu evlilik bir kâbusa dönüşür. Çünkü Susan, Frank’e âşık olmuştur. Bilinmeyen bir nedenle bu aşk, Susan’ın Frank’i öldürmesiyle son bulur. Yaşanan tüm bu olumsuzluklar yüzünden John Sutter, Amerika’yı terk eder. Uzun yıllar Londra’da yaşadıktan sonra ailenin emektarının cenaze törenine katılmak üzere Altın Sahili’ne geri döner ve geçmiş tüm çıplaklığıyla önüne dikilir.John, kapandığı sandığı yaraların, gömdüğünü düşündüğü tüm duyguların yeniden alevlenişine tanık olurken kendisini bekleyen meçhul geleceğe doğru ilerlemektedir.Aşk, ihtiras, intikam ve pişmanlık öğeleriyle örülmüş olan Skandallar Evi’nde DeMille, Amerika’nın sosyal düzenini ironik bir dille eleştiriyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Skandallar Evi PDF 6.23 MB İndir
Skandallar Evi EPUB 6.96 MB İndir
Skandallar Evi MOBI 5.49 MB İndir
Skandallar Evi ODF 5.86 MB İndir
Skandallar Evi DJVU 7.32 MB İndir
Skandallar Evi RAR 4.76 MB İndir
Skandallar Evi ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Corey serisine göre farklı olan ama son derece kaliteli ve dolu dolu bir roman. DeMille’nin diğer kitaplarında olduğu gibi son derece kaliteli espriler ile okunması daha da kolaylaşıyor.


iyi kurgulanmış, iyi yazılmış, merak uyandıran, uzun olmasına rağmen sıkılmadan okunabilen kısacası bir romanda olması gereken her şeye sahip. john’un mizahi yönü esere ayrı bir hava katmış. tavsiye ederim.


Altın Sahili’nin devam kitabı, Demille’nin nasıl bir anlatım ustası olduğunu göreceksiniz okuyunca.


Bir mafya babası ve avukatının karısı ile olan ilişkisi, komşu olmalarından tutun da, avukatın karısı tarafından öldürülüşü, avukatla tekrar barışmaları, aile düzenleri, sosyetenin şuursuz yaşam biçimi hepsi saçma sapandı. Romanın kahramanı olan avukatın çevresindeki insanlar hakkındaki düşüncelerini mizahi bir dille aktarmaya çalışması da kitabı bir o kadar itici kılmış


Bu romanı tanımlamak için ŞAHESER bile yetersiz kalır.Her bir cümlesi önemli ve her bir paragrafı muhteşem.ALTIN SAHİLİnin, yani yazarın en iyi romanının devamı…Ama usta romanına ALTIN SAHİLİ ni öyle bir yerleştirmiş ki okumadan da anlarsınız.Fakat okumalısınız.Önce ALTIN SAHİLİ ni, sonra SKANDALLAR EVİ ni… İddia ediyorum, en müthiş yolculuklarınızdan birisi olacak.Dan Brown demiş ki: Büyük usta… E yani, sen çıraksan evet, Nelson büyük usta!3. nesil roman kişilerinden birinin yazdığı bir mektup bile, Dan Brown’ın Altın Kasesinden çok daha büyük merak uyandırıyorsa, evet, Nelson büyük usta, Brown belki çırak, belki çırak bile değil.Okumaya kıyamadığım bu büyük romanı, bu ŞAHESERi, ALTIN SAHİLİ ile birlikte bir ZİYAFET olarak herkese öneririm.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*