Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Çakalın Yılı

Kategori: Edebiyat Yazar: Paul Doherty Yayınevi: Martı Yayınları

Çakalın Yılı

Tanıtım Bülteni
Geçmişe gitmek, bir savaş meydanını baştan aşağıya geçmek gibidir…“Doherty, antik Mısır’ı hayata geçirerek, tarihi detaylara hükmediyor.”Publishers Weekly“Geçmişin göz kamaştıran canlanışı.”Herald Sun, Melbourne“En kanlı arzuları dahi tatmin edebilecek düzeyde, zengin bir şölen.”Northern Echo“Mısır’ın gizemli atmosferi sizİ büyüleyecek.”Barnes & Noble“Antik Mısır’ın egzotik doğası, entrikaları ve hükümdarları gerçekten heyecan verici.”New York Times“Okuyabileceğiniz en etkileyici Mısır serisi.”Amazon.com“Uyandığınızda kendinizi bir piramidin dehlizlerinde bulabilirsiniz.”Times“Tereddüt etmeden okumalısınız.”Goodreads“Ustaca.”The Sun“Mısır’ın orijinal atmosferi size büyüleyecek.”Guardian“İliklerinize kadar sizi titretecek bir seri. Bu heyecanı yaşamalısınız.”Fantastic Fiction“Bu kitaba 5 yıldız çok az gelir.”Amazon.uk
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Çakalın Yılı PDF 6.23 MB İndir
Çakalın Yılı EPUB 6.96 MB İndir
Çakalın Yılı MOBI 5.49 MB İndir
Çakalın Yılı ODF 5.86 MB İndir
Çakalın Yılı DJVU 7.32 MB İndir
Çakalın Yılı RAR 4.76 MB İndir
Çakalın Yılı ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Serinin ikinci kitabı olan Çakalın Yılı’nda Mahu’nun maceraları devam ediyor.Serinin üçüncü kitabını merakla bekliyorum.


İlk kitaba nazaran daha yavaştı. Bir heyecanla başladım ama beklediğimi bulamadım sayılır. Sanıyorum hep aynı heyecanı ve akıcılığı bekliyorum bir seriyi okurken. Ama ne olursa olsun bu kitap okunmaya değer mi ? Evet değer!


mısır tarihine meraklı iseniz mutlaka okumalisiniz firavunlar taht kavgaları savaşlar entrikalar başta sıkıcı gibi ama biraz okuyunca elinizden birakamayacaginiz bir seri


Mahu´nun hayatını sürükleyici, akıcı ve ilginç anlatımıyla -tabir-i caizse- bir solukta okudum. Her üç kitabını da sırayla okumanızı tavsiye ederim. Batıdan Gelen İblis birinci kitap. Çakalın Yılı ikincisi ve son kitap da Kobranın yılı. Sizi o günlere ve ortamın içine alıyor. Yazarın ellerine sağlık.


Serinin sonu. Eminim hayatım boyunca bu seriyi unutamayacağım. İlk göz ağrım desem yeri var. Mahu’yu gerçekten çok sevdim. Akhanetin’i bulsun diye dua bile ettim. Kitabı elimden bırakamadım. Seriyi sevmemenize ihtimal yok kanımca. Çeviri, baskı falan her şey güzel. Gerçekten ama gerçekten kitabın tek kötü yanı bitmesi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*