Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Asi

Kategori: Edebiyat Yazar: Monica McCarty Yayınevi: Koridor Yayıncılık

Asi

Tanıtım Bülteni
“Dolu dolu, romantik ve mest edici!”Teresa MedeirosOnu kendine aşık etmek için yalnızca bir yılı vardır... Isabel MacDonald, amansız kavgaya bir son vermek için klanının en azılı düşmanı Rory MacLeod ile nişanlanmayı kabul eder. Ancak nişan onun kaleye – ve biraz tahrikle kalbine – girişini kolaylaştırmak için bir paravandır. Ne var ki haince planları hayranlık duyduğu her şeye sahip güçlü ve korkusuz bir Highland reisi olan Rory tarafından sınanır. Şimdi Isabel hep hayal ettiği mutluluğu, tam da ihanet etmesi gereken adamda bulmuş ve ihtirasın, intikamdan çok daha tehlikeli olabileceğini görmüştür.Dostların yakınında olsun ama düşmanların daha da yakında... Rory’nin MacLeod klanının reisi olarak görevi açık ve nettir: Kralın emrine itaat edip MacDonald’ların kızı ile evlenmek – şartları ise kendisi belirleyecektir. Rory nişanın yalnızca bir yıl sürmesine karar verip kızı ailesine teslim ettikten sonra başka biriyle evlilik yapmayı planlar. Fakat bu baştan çıkarıcı güzellikteki kadının, onun çelik gibi dirayetine meydan okuyacağını ve sert görünüşünün altında içten içe kaynayan dizginlenmemiş ihtirası ortaya çıkaracağını tahmin edemez.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Asi PDF 6.23 MB İndir
Asi EPUB 6.96 MB İndir
Asi MOBI 5.49 MB İndir
Asi ODF 5.86 MB İndir
Asi DJVU 7.32 MB İndir
Asi RAR 4.76 MB İndir
Asi ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Vavv dedirtti bana romantizm yazar çok iyi yansıtmış. İyi ki almışım. Zaten yazar hiçbir kitabında şaşırtmıyor.


Yazarın okuduğum ilk kitabıydı. konusu güzel ve akıcı, bazı yazım hataları olsa da kitabın bütünlüğünü bozmuyor. tavsiye ediyorum


Konusunun çok güzel ve sürükleyici olmasına rağmen yazar cinselliği ön planda tutmuş. Bu konuyla ortaya daha iyi bir roman cıkabilirdi.


Monica McCartyle bu kitap vesilesiyle tanıştım , beğenerek okudum , hiç sıkılmıyorsunuz akıp gidiyor , geçen gün Tutsak isimli kitabını aldım elimdeki kitabı bitirir bitirmez ona başlayacağım , yazarı kesinlikle tavsiye ederim .


Bazı yazım hataları olsa da çeviri fena sayılmaz. Konu, anlatım ve gerçekçilik oldukça başarılı. Rahatlıkla gözünüzde canlandırıp keyifli bir film izler gibi karelerin gözünüzün önünde aktığını görebileceğiniz bir kitap.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*