Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Bir Daha Bak

Kategori: Edebiyat Yazar: Jodi Picoult Yayınevi: Aprıl Yayıncılık

Bir Daha Bak

Tanıtım Bülteni
"Islah edilmiş bir ırka mensup bir hayalet... Sınırları olmayan, zamana hükmeden bir aşk... Varlığının şekli değişse bile hâlâ sevdikleri için atan bir kalp...Ve acı...Ve yine de yaşamak için bir neden..."Çok satan kitapların yazarı Picoult şok edişj gerçeklerle baştan çıkarıcı kurguyu birleştirip, ortaya aşk ve ikinci şanslarla ilgili bir destan çıkarıyor. BooklistVermont'un tekinsiz dağlarında, paranormal olaylar ve kaskatı gerçeklerle örülü bir romanla karşı karşıyasmız. Picoult çarpıcı bir sonla tamamladığı romanıyla yine çok iddialı. Amazon.comSürükleyici bir konu... Gerilim ve doğaüstü olaylar ustalıkla birbirine bağlanıyor... Picoult'nun karakter çizimindeki başarısı ise yine inanılmaz. Publishers WeeklyTartışma yaratacak, kışkırtıcı bir kitap. Denver-PostMelodram ve toplumsal eleştiri Picoult'un kaleminde unutulması güç bir destana dönüşüyor. Kirkus ReviewsOlağanüstü... Picoult hayranları Bir Daha Bah'a bayılacak, ilk kez bir Picoult kitabıyla karşılaşanlarsa gizli hazinenin anahtarını keşfedecek.Winston-Salem Journal (NC)
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Bir Daha Bak PDF 6.23 MB İndir
Bir Daha Bak EPUB 6.96 MB İndir
Bir Daha Bak MOBI 5.49 MB İndir
Bir Daha Bak ODF 5.86 MB İndir
Bir Daha Bak DJVU 7.32 MB İndir
Bir Daha Bak RAR 4.76 MB İndir
Bir Daha Bak ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Güzel bir kitaptı ama yazarın en iyi kitaplarından olduğunu söyleyemem.


Tüm kitaplarını okumuş biri olarak bu kitabı beğeni listemin altlarında ama tabi ki yine güzel


Yazarı ilk defa okuduğum kitap bu oldu. Tarzını bilmediğim için biraz zorlandım. İlk 100 küsur sayfalık kısım biraz karmaşıktı, çok karakter ve karakterlerin yaşamlarına dair çok detay vardı. İlerleyen sayfalarda ortak noktalar ortaya çıkınca hikaye hızlandı. Irk ıslahıyla ilgili bir temelde ilerlemesi de enteresandı. Genel itibarıyla beğendim.


Jodi picoult’ tan beklentinizi karşılayan alışılmışın dışında gerçekleşen olaylarla güzel kurgulanmış, gereksiz tasvir ve anlatımlardan uzak okunmaktan keyif aldığım bir kitap. Tavsiye ederim.


Guzel kitap okunmalı yazarın okuduğum ilk kitabı diğer kitaplarını da merak ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*