Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Sevgim Sana Ait

Kategori: Edebiyat Yazar: Lisa Kleypas Yayınevi: Epsilon Yayınevi

Sevgim Sana Ait

Tanıtım Bülteni
NEW YORK TIMES GAZETESİNİN EN ÇOK SATAN KİTAPLAR LİSTESİNİN GÖZDE YAZARI LISA KLEYPAS'TAN RUHUNUZA DOKUNUP BENLİĞİNİZİ MUTLULUKLA DOLDURACAK MÜTHİŞ BİR AŞK HİKÂYESİ DAHA...Benimle Kal ve O Yaz isimli romanları Türk okuyucular tarafından büyük ilgi gören aşk romanlarının vazgeçilmez ismi KleypasSevgim Sana Ait'le kalbinizi yeniden fethedecek.Arkadaşlarına kıyasla oldukça utangaç olan Evangeline Jenner, babasının mirasını aldığı anda hepsinden daha zengin olacaktı. Ancak bunun için ilk önce vicdansız akrabalarından kurtulması gerekiyordu. Evie çapkın vikont St. Vincent'a akıl almaz bir teklif sundu: Evlilik!Sebastian'ın adı öylesine kötüye çıkmıştı ki onunla baş başa otuz saniye geçiren bir kızın bile ismi lekelenirdi. Buna karşın çekici ama utangaç olan Evie yanında şaperonu dahi olmadan kapısının önünde belirivermişti. Güzellik konusunda zevk sahibi olan bir aristokrat muhtemelen daha kötüleriyle bile yetinebilirdi.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Sevgim Sana Ait PDF 6.23 MB İndir
Sevgim Sana Ait EPUB 6.96 MB İndir
Sevgim Sana Ait MOBI 5.49 MB İndir
Sevgim Sana Ait ODF 5.86 MB İndir
Sevgim Sana Ait DJVU 7.32 MB İndir
Sevgim Sana Ait RAR 4.76 MB İndir
Sevgim Sana Ait ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Eski aşk romanlarını seviyorsanız kesinlikle tavsiye ederim


Evangelina nın hikayesi ve benimde en merak ettigim kitaptı. Kurgusu ile anlatımı ile tam anlamıyla harika bir kitap


Serinin en güzel kitabı diyebilirim çok güzeldi çok sürükleyici ilk kitap olan o yaz dan sonra ben böyleyim sonrasından sevgim sana ait ve nisan yağmurları 4 arkadaşın ayrı ayrı hiyayeleri bende de yorumlara bakarak almıştım kitabı pişman olmadım aksine çok beğendim


Yazarın tüm kitaplarını gözü kapalı aldığım gibi bunu da aldım. Asla pişman olmazsınız. Birbirinden farklı karakterde ama bir o kadar iyi anlaşan arkadaslardan bu ikiliden nasıl bir aşk hikayesi doğar diyorsunuz ama yazar Lisa Kleypas oldu mu oluyor.


Serinin en güzel kitabı olduğunu söyleyebilirim , Şeytan Sebastian ve kekeme Evie nin ilginç biçimde biraraya gelmelerini anlatan hoş bir hikaye ben sıkılmadan okudum hemde bir günde , serinin diğer kitaplarını sevdiyseniz bunu daha çok seveceksiniz .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*