Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
G.O.R.A Senaryo

Kategori: Sinema-Tiyatro Yazar: Cem Yılmaz Yayınevi: Okuyan Us Yayın

G.O.R.A Senaryo

Tanıtım Bülteni
Eskiler boşuna, “Marifet, iltifata tabidir” dememiş. Uzay dediğimiz o sınırsız boşluğu ancak bir Türk böyle doldurabilir... Türkler beyazperdede daha önce de uzaya gidip uzaylılarla haşır neşir olmuştu ama “G.O.R.A.”daki yolculuk ilk kez gerçek komedi kalıpları içinde, dört dörtlük bir anlatımla gerçekleştiriliyor. Asla tarif gerektirmeyen vatandaşımız Arif’le birlikte Komutan Logar’a da can veren Cem Yılmaz’ın oyunculuk performansı tek kelimeyle mükemmel.Her şeyin altında yatan senaryo ve diyalog yazımı ise mükemmelden biraz daha iyi! Parodi sinemasının son 10 yıldaki en başarılı örneklerinden biri niteliğindeki “G.O.R.A.”, ilmek ilmek örülmüş, sarkmayan, sönmeyen ve şişmeyen, dur durak bilmeyen bir senaryoya sahip ki ‘salt okunur’ halinin bile insanı gülmekten kırıp geçireceğine eminim.Kıssadan hisse: “Amerikan sineması, sözüm sana!” diyen ve ‘sucuk ağacı’ kadar verimli, lezzetli, yol gösterici bir senaryo var elimizde. İltifatın da marifetten kaynaklandığını unutmadan, doya doya okuyun...Tunca Arslan
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
G.O.R.A Senaryo PDF 6.23 MB İndir
G.O.R.A Senaryo EPUB 6.96 MB İndir
G.O.R.A Senaryo MOBI 5.49 MB İndir
G.O.R.A Senaryo ODF 5.86 MB İndir
G.O.R.A Senaryo DJVU 7.32 MB İndir
G.O.R.A Senaryo RAR 4.76 MB İndir
G.O.R.A Senaryo ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Senaryo yazanlar için faydalı olacak bir kitap


Türk sinemasının en sevdiğim filmlerinden, senaryosuna da sahip olduğum için mutluyum.


Senaryo analizi için iyi bir eser.Teşekkürler CMYLMZ


Kitabın başında Cem Yılmaz’ın da açıkladığı gibi filmle farkları vardır ama o yüzden önemlidir diyor bu senaryo kitabı için. Bazı sahneler çekilmemiş, bazı sahneler eklenmiş, diyaloglar değişmiş vs. Ama özünde aynı. Böyle efsane bir filmin senaryosu mutlaka okunmalı.


Senaryo yazmak isteyenlere örnek teşkil edecek güzel bir eser. Filmle birlikte takip edilerek okunduğunda mekan kurulumu ve diyaloglar hakkında önemli ipuçları barındırıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*