Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Baba Olmak

Kategori: Eğitim Yazar: Oya Güngörmüş Özkardeş Yayınevi: Remzi Kitabevi

Baba Olmak

Tanıtım Bülteni
Prof. Dr. Haluk Yavuzer’in önsözüyle…• Hamilelik döneminde babalar neler yaşar, nasıl etkilenir ve bebekleri nasıl etkiler?• Çocuğun zihin gelişiminde baba-çocuk ilişkisinin rolü nedir?• Babasıyla arasındaki ilişki çocuğun cinsel rolünü benimsemede etkili olur mu?• Çocuğun kişilik, ahlak gelişimi ve sosyal uyum açısından babadan aldığı özellikler nelerdir?• Babasız olmak çocuğu nasıl etkiler?Ayrıca “daha iyi bir baba” olma yolunda uygulanabilir önerilerin yer aldığı bu kitap, yaşama duyarlı ve kendini geliştirmek isteyen ebeveynler için vazgeçilmez bir başvuru kaynağı.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Baba Olmak PDF 6.23 MB İndir
Baba Olmak EPUB 6.96 MB İndir
Baba Olmak MOBI 5.49 MB İndir
Baba Olmak ODF 5.86 MB İndir
Baba Olmak DJVU 7.32 MB İndir
Baba Olmak RAR 4.76 MB İndir
Baba Olmak ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Araştırma bulgularını merak edenlere.


Alan araştırmalarına dayanan birçok bulgu bağlamlarından kopuk olarak doldurulmuş. Kitap sıkıcı. Bu verilerle çok da ilgisi olmayan ve her bölümün sonunda yer alan öneriler ise bir kitabı doldurmaya yetmiyor. Daha iyi blog yazıları okudum.


kitap genel olarak bilim adamları tarafından yapılmış araştırmalar ve kişilerin teorilerinden bahsediyor. ben daha farklı bişey beklemiştim.hatta özellikle Türk yazar olmasından dolayı aldım. milli değerlerimizi bilen birinin tavsiye ve araştırmaları daha faydalı ve gerçekçi olur diye düşündüm. kitap kötü değil okudum ve memnunum. sadece beklentimi karşılamadı


Açıkçası hayal kırıklığına uğradım. Teorikte kalan klasik bilinen bilgiler mevcut. Bir kitap hakkında olumsuz yazmak hoş değil ama gerçek duygularım maalesef bunlar.


baba olmak kitabını babaların hislerine biraz olsun dokunabilirmiyim diye almıştım ama hiç sanmıyorum kitabın yazdıkları hiç inandırıcı gelmedi. bence bu erkek modeli yabancı toplumlarda olabilir. bence yazar biraz daha fazla bizim baba olan erkeklerimiz araştırmalı diye düşünüyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*