Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Özbekçe Öğreniyoruz

Kategori: Eğitim Yazar: Prof. Juliboy Eltazarov Yayınevi: ıq Kültür Sanat Yayıncılık

Özbekçe Öğreniyoruz

Tanıtım Bülteni
Özbek Türkçesi, Türk kültürünün gelişmesinde önemli bir rol oynamıştır. Çağdaş Özbek Türkçesi, Batılı bilim adamlarınca Çağatayca olarak adlandırılan eski Özbek Dilinin devamıdır. Türkistan topraklarında, bu dille Dünya ve Türk kültürünün şaheserleri yaratılmıştır.Bu çalışma Fen-Edebiyat Fakültelerinin Türk Dili ve Edebiyatı, Çağdaş Türk Lehçeleri ve Eğitim Fakültelerinin Türkçe Eğitimi Bölümlerinde okutulan Özbek Türkçesi içerikli derslerde kullanılmak üzere hazırlanmıştır. Kitapta Özbek Türkçesinin ana hatlarını gösteren gramer konuları yer almaktadır. Eserdeki diyaloglar ve metinler, Özbek halkının tarihini, Özbeklerin konuşma tarzını, örf ve adetlerini tanıtıcı niteliktedir.Çalışmanın Türk okurlara Özbek Türkçesinin ana hatlarını öğrenmelerinde yardımcı olacağına inanıyoruz.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Özbekçe Öğreniyoruz PDF 6.23 MB İndir
Özbekçe Öğreniyoruz EPUB 6.96 MB İndir
Özbekçe Öğreniyoruz MOBI 5.49 MB İndir
Özbekçe Öğreniyoruz ODF 5.86 MB İndir
Özbekçe Öğreniyoruz DJVU 7.32 MB İndir
Özbekçe Öğreniyoruz RAR 4.76 MB İndir
Özbekçe Öğreniyoruz ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Üniversitede hocamızın isteği üzerine aldığım bir kitaptı. Verilen metinleri okumamı sağladı yani amacına uygun ve yeterli bir kitap bence.


Bu kitap, Türkiye Türkçesi ile bir Özbek Türkü tarafından yazılmış ilk Özbekçe kitabı sanırım. Kitabı geçen hafta sipariş ettim, cumartesi günü elime ulaştı; biraz yazım hataları olmasına rağmen faydalı olacağına inanıyorum. Özbek Türkçesi’ni öğrenmek isteyen arkadaşlar kullanabilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*