Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Değer Ölçüsü (Tek Kitap)

Kategori: İslam Yazar: Vehbi Yıldız Yayınevi: ışık Yayınları

Değer Ölçüsü (Tek Kitap)

Tanıtım Bülteni
Deniz yolcusu için pusula, çöl yolcusu için kılavuz ve yol ayırımında bulunan kimse için yön gösteren levha ne derece gerekli bir ihtiyaç ise ebed yolunda seyahat eden insan için de yarı yolda kalıp perişan olmamak için Kur’ân’a ve hadîse dayalı olarak zikredilen bir kısım değer ölçüleri aynı şekilde lüzumlu ve zarûrî bir ihtiyaçtır.
Yüce Allah’tan ümit ederim ki bu “Değer Ölçüsü” kitabını, her iki cihan saadetini kazanma adına insanımıza güvenilir bir rehber ve bir kılavuz yapsın. Yine ümit ederim ki bu kitap bir Müslümanın her iki cihanın mutluluğunu garanti altına alması için Kur’ân-ı Kerîm’e ve hadîs-i şeriflere göre nelere dikkat etmesi ve başkalarını değerlendirirken bu değerlendirmeyi hangi ölçülere göre yapması gerektiğini gösteren “Ölçüler Manzûmesi” bir eser kıymetinde olur.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Değer Ölçüsü (Tek Kitap) PDF 6.23 MB İndir
Değer Ölçüsü (Tek Kitap) EPUB 6.96 MB İndir
Değer Ölçüsü (Tek Kitap) MOBI 5.49 MB İndir
Değer Ölçüsü (Tek Kitap) ODF 5.86 MB İndir
Değer Ölçüsü (Tek Kitap) DJVU 7.32 MB İndir
Değer Ölçüsü (Tek Kitap) RAR 4.76 MB İndir
Değer Ölçüsü (Tek Kitap) ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


İlk anda müracaat edilebilecek el kitabı şeklinde, özlü, ciddi bir eser. İstifade ettik efendim. Yazar, dini ve ahlaki ıstılahları, umdeler şeklinde ikişer ikişer (evet öyle) alarak, Kur’an ve Hadislere atıflarla, sırayla açıklamış. Kitabın içeriğine bakıldığında İslami referansların özellikle Risale-i Nur’un etkisi görünüyor. O kadar ki, bazan Said Nursi konuşuyormuş gibi hissediliyor. Bunun üslûba yansıması ise yakın anlamlı kelimelerin bağlaçlarla bolca uç uca eklenmesi neticesinde yer yer ifade dağınıklıklarına düşülmesi. Tek ciltte toplanması münasip olmuş fakat puntonun küçültülmesi gözleri yoruyor.


önceden iki kitap halindeydi.şimdi tek kitap olarak birleştirilmiş.çok iyi olmuş.taşıması ve okunması kolay olmuş.içeriği ise fevkalade…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*