Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Erkek Olmanın Tehlikeleri 8-B-13

Kategori: Psikoloji Yazar: Herb Goldberg Yayınevi: Yeni Zamanlar Sahaf (2. El Kitaplar)

Erkek Olmanın Tehlikeleri 8-B-13

Tanıtım Bülteni
Bugün erkekle kadın arasındaki önemli bir fark, kadınların en azından baskı gördüklerinin bilincinde olmasıdır.Eskiden beri erkekler dünyanın “erkeklerin dünyası”, kendilerinin ayrıcalıklı cins olduğunu duyagelmiştir.Fark etmekte sıklıkla geç kaldıkları gerçek ise bu “ayrıcalığın” dağ gibi biriken hayal kırıklıkları, yorgunluk, yalnızlık ve çoğu kez kadın muhataplarından çok daha erken yaşta göçüp gitmek anlamına geldiğidir.İyi bir aşık, koca, baba evin ekmeğini kazanan güçlü ve sessiz adam olması yönünde ebeveynlerinin yetiştirdiği, toplumun şartlandırdığı, sıklıkla kadınların da özendirdiği erkek, birbirine aykırı beklentilerin yarattığı ikilemlerin ağır yükü altında ezilip ruhsal anlamda kötürüm olmakta ve fiziki anlamda çökmektedir.Bir erkekseniz, bu kitbı okuduğunuzda kendinizi aynada görmüş gibi olacak ve karşı karşıya bulunduğunuz tehlikeleri göreceksiniz.Bir erkeği seven bir kadınsanız, bu kitabı hem okumak hem de erkeğinize okutmak isteyeceksiniz.
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Erkek Olmanın Tehlikeleri 8-B-13 Satın Al
Kitapyurdu Erkek Olmanın Tehlikeleri 8-B-13 Satın Al
D&R Erkek Olmanın Tehlikeleri 8-B-13 Satın Al
Idefix Erkek Olmanın Tehlikeleri 8-B-13 Satın Al
BKM Kitap Erkek Olmanın Tehlikeleri 8-B-13 Satın Al
Hepsiburada Erkek Olmanın Tehlikeleri 8-B-13 Satın Al
Nadir Kitap Erkek Olmanın Tehlikeleri 8-B-13 Satın Al
N11 Erkek Olmanın Tehlikeleri 8-B-13 Satın Al
Amazon Türkiye Erkek Olmanın Tehlikeleri 8-B-13 Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Erkek Olmanın Tehlikeleri 8-B-13 PDF 6.23 MB İndir
Erkek Olmanın Tehlikeleri 8-B-13 EPUB 6.96 MB İndir
Erkek Olmanın Tehlikeleri 8-B-13 MOBI 5.49 MB İndir
Erkek Olmanın Tehlikeleri 8-B-13 ODF 5.86 MB İndir
Erkek Olmanın Tehlikeleri 8-B-13 DJVU 7.32 MB İndir
Erkek Olmanın Tehlikeleri 8-B-13 RAR 4.76 MB İndir
Erkek Olmanın Tehlikeleri 8-B-13 ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


herb goldberg’in erkek hakları ile ilgili kitabı.Goldberg adeta hemcinslerine hediye olarak yazmış bu kitap.kitapta erkeklerin maruz kaldığı cinsel dayatmalardan kurtulma yolları anlatılıyor.


Örgütlü kadın mücadelesinin yanında ezilen; aydınlanan, kendinin ve haklarının daha farkında olan kadınların yanında kadınlar tarafından çizilen sınırları ve görevleriyle şuursuz erkek bilincini uyandırmayı amaçlayan bir kitap. Sıkılmadan okuyacaksınız diyemem, kesinlikle çok sıkıldım okurken. Ama evet, özellikle erkeklerin okuması gereken bir kitap.


bir erkek hakkında yazılmış nadir kitaplar arasında.. erkeğin içine düştüğü ve içinde bulunduğu koşulları gerçekçi bir şekilde yazan ve erkek yalıtılmışlığı ve pasifliği üzerine iyi analiz edilmiş başarılı bir kitap.


Evlenmeden önce okunması gereken kitaplardan. Evli olanlar ise, erkeğin uğradığı sosyal haksızlıkların üzerinde düşünmek istiyorsa okumalı. Bu alanda yazılmış çok sayıda kitap yok, o yüzden değerli bir eser.


Erkeklerin, kendilerini daha iyi tanıması ve psikolojik olarak bastırdıkları duyguları sağlıklı bir şekilde gün yüzüne çıkarması; kadınların ise erkekleri daha iyi tanıması ve davranışlarını tanımlaması için kesinlikle okuması gereken çok başarılı bir çalışma. Erkeklerin toplumsal etkenlerle bastırdıkları duyguları ve bu bastırmaların ne şekilde dışa vurduklarını ciddi anlamda derinlemesine ele alan bir kitap olmuş. Okuruna kişisel anlamda gelişme sağlayacak bir eser. Düşünmeden alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*