Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Tanrı Nasıl İsterse

Kategori: Edebiyat Yazar: Niccolo Ammaniti Yayınevi: Can Yayınları

Tanrı Nasıl İsterse

Tanıtım Bülteni
Genç kuşak İtalyan edebiyatının en parlak kalemlerinden biri olan Ammaniti, bu kez kaybedenlerin İtalyası’ndan, dışlanmış insanların karanlık dünyasından sesleniyor okura. Yazar, zaafları ve tutkularıyla sıradan bir yeniyetme olan Cristiano ile faşist eğilimleri ve alkole düşkünlüğüyle diğer babalara pek benzemeyen Rino Zena’nın, şiddet ve sevgiyle beslenen ilişkileri ekseninde, sefil insanların karanlık ve vahşi dünyasına eşine az rastlanır bir hümanizmle yaklaşıyor.Hepimize ait gerçeği gün yüzüne çıkarmak için aşırılıktan, uç kişiliklerden yararlanan Ammaniti, sevgiyi başköşeye oturttuğu, trajedinin ve kara mizahın iç içe geçtiği, umutsuzluğun enerjisiyle yazılmış çok sarsıcı ve güçlü bir roman çıkarmış ortaya. Soluk soluğa okuyacağınız kitabın son sayfasına geldiğinizde, ahmakları ve düşkünleri artık daha çok sevdiğinizi fark edecek, edebiyatın gücüne bir kere daha inanacaksınız.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Tanrı Nasıl İsterse PDF 6.23 MB İndir
Tanrı Nasıl İsterse EPUB 6.96 MB İndir
Tanrı Nasıl İsterse MOBI 5.49 MB İndir
Tanrı Nasıl İsterse ODF 5.86 MB İndir
Tanrı Nasıl İsterse DJVU 7.32 MB İndir
Tanrı Nasıl İsterse RAR 4.76 MB İndir
Tanrı Nasıl İsterse ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


kendini okutturan bir kitap.akici kolayca okunabilir .baba ve ogul zenalarin dort peynir ve danilonun istedikleri hayati kurabilmek icin bankamatik soygunu planlamari etrafinda sekillenen firtinali bir gecede her seyin akisinin degistigi olaylar zinciri. akli kit dort peynirin 14 yasindaki fabianaya tecavuz edip oldurmesiyle akisin bambaska noktaya geldigi son.olum.ayrica bebpe nin idaya olan aski tanrinin mucizesine inanip idadan kopma cabasi


Yazar ile Korkmuyorum kitabı ile tanıştım iyi ki de tanıştım..Akıcı dili,anlatımı,hikayesi çok çok başarılı kesinlikle okunmalı…


Tereddüt ederek aldığım kitabı çabucak bitirdiğimi söyleyebilirim. Her şeyden önce sürükleyici bir eser. Özünde iyi olan insanların savrulan hayatlarını okuyucuyu sıkmadan anlatmayı başarmış yazar. Tavsiye ederim.


500 sayfadan fazla olmasına karşın çok akıcı okunduğundan hızlıca ve sıkılmadan bitirilebilecek bir eser. İçinde aşk, cinayet, fakirlik, imkansızlık gibi birçok farklı ögeyi barındıran çok güzel bir eser. Kesinlikle tavsiye ederim.


Okunmayı hak eden bir roman ama okunmamış.Tanıtımda geçen “Edebiyatın gücüne bir kez daha inanacaksınız.” cümlesi sadece bir reklam sloganı değil bu kitap hakkında en iyi değerlendirme bence. Sokakta görseniz yolunuzu değiştireceğiniz insanlarla tanıştırıyor, onların insan yönlerini gösterip sevdiriyor. Ayrıca okumayı sevdirebilecek kadar okunaklı, akıcı bir dili var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*