Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Rüyalar Gerçek Olsa

Kategori: Edebiyat Yazar: Julia Quinn Yayınevi: Epsilon Yayınevi

Rüyalar Gerçek Olsa

Tanıtım Bülteni
Herkes Colin Bridgerton’un Londra’daki en çekici erkek olduğunu biliyordu…“Günümüzün Jane Austen’ı.” Jill Barnett“Tam anlamıyla kusursuz bir hikâyeci.” Publishers WeeklyPenelope Featherington en yakın arkadaşının ağabeyine âşık olmuştur. Ömrünün yarısını onu uzaktan izleyerek geçiren Penelope, onun hakkındaki her şeyi bildiğini düşünmektedir, ta ki en gizli sırrını öğrenip aslında genç adamı hiç tanımadığının farkına varana dek.Colin Bridgerton tutkuları ve unvanları yüzünden içten içe ağabeylerini kıskanan, Leydi Whistledown’ın Cemiyet Gazetesi’nde ne kadar yakışıklı olduğuna dair yaptığı yorumlar dışında dünya üzerinde kalıcı hiçbir şey bırakamadığından şikâyet eden gözde bir bekârdır. Hayatın sıradanlığından yorgun düşmemek ve annesinin evlilik konusundaki ısrarlarından kurtulmak adına sık sık ülke dışına seyahatler yapmaktadır. Fakat bu kez Londra’ya geri döndüğünde hayatında bir şeylerin değişmiş olduğunu keşfeder - özellikle de Penelope Featherington’un! Penelope’nin de kendine sakladığı bir sırrı vardır. Colin bu sırrı öğrendiğinde bunu bir tehdit olarak mı görecektir, yoksa bu sır ne olursa olsun mutlu sonu etkilemeyecek midir?
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Rüyalar Gerçek Olsa PDF 6.23 MB İndir
Rüyalar Gerçek Olsa EPUB 6.96 MB İndir
Rüyalar Gerçek Olsa MOBI 5.49 MB İndir
Rüyalar Gerçek Olsa ODF 5.86 MB İndir
Rüyalar Gerçek Olsa DJVU 7.32 MB İndir
Rüyalar Gerçek Olsa RAR 4.76 MB İndir
Rüyalar Gerçek Olsa ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Julia Quinn’in; Bridgerton Serisinin dördüncü kitabı… Bu sitede keşfettiğim ve: “İyi ki keşfetmişim!” dediğim bir yazar oldu Julia Quinn… Özellikle Bridgerton Serisi; harika bir seri diye düşünüyorum.


Yazarın okuduğum ilk kitabı romumlara bakarak almıştım.Beğendim mi evet bayıldım mı hayır.


Serinin bence en keyifli kitabı çok sevdim okurken kesinlikle tavsiye ediyorum


BRİDGERTON’LAR YOK MU 😀 BU KARAKTERLER ANCAK BU KADAR HAYRANLIK DUYULACAK ŞEKİLDE ANLATILIR. BU NASIL Bİ AİLEDİR Kİ BÖYLE BİRBİRİNE BAĞLI, BİRBİRİNE DÜŞKÜN …


Kitabı dün bitirdim, tek kelimeyle mukemmeldi.Penelopeye bayıldım sanırsam kusurlu karakterleri (mukemmel güzellikleri olmayan ,ruhlarındaki abartsız kusurlarını)seviyorum bana daha gerçekçi geliyorlar.Serinin 4 kitabını okudum hepsi güzeldi.Hepsinden farklı bir lezzet aldım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*