Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ateş ve Buz

Kategori: Edebiyat Yazar: Julie Garwood Yayınevi: Epsilon Yayınevi

Ateş ve Buz

Tanıtım Bülteni
Chicago’da bulunan yerel bir gazetede çalışmakta olan Sophie Summerfield Rose, büyük bir hikâye peşinde koşan kararlı ve enerjik bir muhabirdir. Patronu, 5K yarışına katılacak olan William Harrington hakkında yazmasını talep eder ve genç kadın bu kaba ve kendini beğenmiş adamla iki saati aşkın bir süre boyunca inanılmaz derecede sıkıcı bir görüşme yapmak durumunda kalır. Ertesi gün yarışta olanlar ise Sophie’nin Alaska’ya doğru bir maceraya sürüklenmesine neden olur.Bir FBI ajanı olan Jack MacAlister’ın görevi Sophie’yi korumaktır. Sophie ve Jack amansız Alaska topraklarındaki tehlikelere karşın tutku dolu bir yakınlık kurarlar. Aynı zamanda Alfa Projesi’nin saklı tutulan gizemini çözmeye çalışırlarken, ölümcül bir düşmanla karşı karşıya gelirler.Sophie aradığı büyük hikâyeyi Alaska’da bulmakla kalmaz, aynı zamanda kendisi de bir hikâye konusu haline gelir.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ateş ve Buz PDF 6.23 MB İndir
Ateş ve Buz EPUB 6.96 MB İndir
Ateş ve Buz MOBI 5.49 MB İndir
Ateş ve Buz ODF 5.86 MB İndir
Ateş ve Buz DJVU 7.32 MB İndir
Ateş ve Buz RAR 4.76 MB İndir
Ateş ve Buz ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ateş ve Buz PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Sürükleyici bir Julie Garwood kitabı


Julie Garwood farklı bir tarzda yazmış. Alırken bir gelin,yazgı veya sır gibi olduğunu sanmayın. Ama yinede güzel bir hikaye. Biraz polisiye biraz aşk.


gelinden sonra aynı tadı vermese de sürükleyici ve güzeldi.


julie garwood un tarihi romanları da ayrı bir güzel ama bu FBI ajanları insanı kendinden alıyor 🙂 güzel bir aşk romanı. içinde macera de heyecan da var daha ne olsun. bu türü sevenlere tavsiye ediyorum


julie garwood un bütün kitaplarını okudum. hepside birbirinden güzel. hepsini de tavsiye ederim. ama ilk okuduğum kitabı olduğundan mı bilmem gelinin yeri başka.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*