Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ben Böyleyim

Kategori: Edebiyat Yazar: Lisa Kleypas Yayınevi: Epsilon Yayınevi

Ben Böyleyim

Tanıtım Bülteni
Rastlantılar Bahçede Devam EderMarcus şoke edici - ve elbette tehlikeli şekilde - onu kollarının arasına alır. Lillian hiç hoşlanmadığı bir adama karşı duyduğu tutkuya yenik düşer. Zaman durur; sanki onlardan başka kimse yok gibidir… Neyse ki kimseciklere yakalanmazlar!Ve Aşk Bir Sonbaharda GelirMarcus duygularına her zaman hükmetmeyi başarmış bir adamdır ve bu konuda bir kaya kadar serttir. Fakat Lillian ile birlikteyken her dokunuş işkenceye ve her öpücük de bir baştan çıkarışa dönüşür. Ancak kendisine besbelli uygun olmayan bu kadını, nasıl eş olarak alacaktır?
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ben Böyleyim PDF 6.23 MB İndir
Ben Böyleyim EPUB 6.96 MB İndir
Ben Böyleyim MOBI 5.49 MB İndir
Ben Böyleyim ODF 5.86 MB İndir
Ben Böyleyim DJVU 7.32 MB İndir
Ben Böyleyim RAR 4.76 MB İndir
Ben Böyleyim ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Ortalama bir kitaptı diğer Lisa kitaplarına oranla daha az beğendim. Ama okunabilir


Oyazdan sonraki kitap kendine sossuz güvenen ve doğrularından ödün vermeyen marcus ile sıra dışı inatçı patavatsız lillian çokkk güzel çok sürükleyici bütün serilerini okumanızı tavsiye ederim


Beklentilerimi karşıladı dersem yalan olur. Biraz yavan ve konu bakımından yetersiz buldum.


Bu roman için Harika veya muhteşem diyemem ama keyifli vakit geçirmenizi sağlamakla kalmıyor yeryer sizi kahkahalara boğabiliyor. Gülmek ve hoş vakit geçirmek istiyorsanız alip okuyun derim.


Bir kadın farkında olmadan kendisinden nefret eden bir adamı nasıl baştan çıkarabilir? Ya bir adam nefret ettiği ya da böyle sandığı bir kadını nasıl bu kadar arzulayabillir. Lillian fazla çekici, fazla cesur ve sırf Amerikalı olduğu için görgüsüzlükle suçlanan tatlı bir kızdır. Onu görgüsüzlükle suçlayan Marcus ise bu kıza doğru hızla çekilirken kendisine olan kızgınlığıyla kaçmaya çalışır ancak ona daha çok kapılır. Neticede aşkın derinliği sorgulanacak, duygular tartılacak ve birbirlerine gerçekten uygun olup olmadıkları ortaya çıkacaktır. Harika bir kitap ve serinin en beğendiğim kitabı oldu. Herkese tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*