Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Aşkta İlk Çeyrek

Kategori: Edebiyat Yazar: Susan Elizabeth Phillips Yayınevi: Pegasus Yayınları

Aşkta İlk Çeyrek

Tanıtım Bülteni
“Rüzgârlı Şehir” Şikago, kendisine Chicago Stars Amerikan futbolu takımı miras kalan, göz alıcı sarışın afet Phoebe Somerville için henüz hazır değildi. Phoebe de sahaların efsane futbolcusu, Stars’ın şimdiki baş koçu sabit fikirli, yakışıklı maço Dan Calebow için hazır değildi. Futboldan zerre kadar anlamayan, seksi sarışın patronu ve Dan birbirine tamamen zıt karakterlere sahiptiler.Öyleyse, Dan neden bu cüretkâr seks bombasına doğru hedefe kilitlenmiş bir füze misali sürükleniyordu? Ve Phoebe, Koç’un iyi çocuk cazibesi karşısında tuhaf hislere kapılıp dili tutulurken… neden onunla mücadeleye hazırlanıyordu?“Göz alıcı, yürek ısıtan, cezbedici bir hikâye… Bayıldım!”-Jayne Ann Krentz“Romantik komediyi hiç kimse Susan Elizabeth Phillips’ten daha iyi yazamaz.”-Mineapolis Star-Tribune“Susan Elizabeth Phillips’in tek kitabını okumakla yetinebileceğini düşünmek, üç kat çikolata kaplı cheesecake’ten tek bir ısırıkla yetinebileceğini düşünmeye benzer.”-Toronto Star“Susan Elizabeth Phillips sizi gülümsetmeye devam edecek...”-San Antonio Express-News
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Aşkta İlk Çeyrek PDF 6.23 MB İndir
Aşkta İlk Çeyrek EPUB 6.96 MB İndir
Aşkta İlk Çeyrek MOBI 5.49 MB İndir
Aşkta İlk Çeyrek ODF 5.86 MB İndir
Aşkta İlk Çeyrek DJVU 7.32 MB İndir
Aşkta İlk Çeyrek RAR 4.76 MB İndir
Aşkta İlk Çeyrek ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Film tadında çok güzel bir roman.


Bu kitap çok benim tarzım olmasa da;hep savunduğum gibi her kitabın bir zamanı var diyorum.Kitap konusu kısaca şöyle;Varlıklı babasının ölümünden sonra Chicago Stars adlı Amerikan futbol takımı kendisine miras kalan asıl kızımız Phoebe Somerville;bu durumdan hiçte mutlu degildir.Babasıyla arası hiç bir zaman iyi olmamıştır ve bu mirasın kendisini küçük düşürmek için bırakıldığından son derece emindir.Kendisini insanlardan korumak için hiç te olmadığı biri gibi davranan Phoebe’nin hikayesi gerçekten eğlenceliydi.Tek günlük,sıkmayan,eğlenceli bir plaj kitabıydı.Deneyebilirsiniz.


SEP en sevdiğim yazarlardan biri. Solo kitapları daha dramatik ancak bu kitapla başlayan “Chicago Stars” serisi drama ile birlikte oldukça eğlenceli de.


Serinin ilk kitabı. Çok eğlenceli, keyifli, hatta defalarca okuyabileceğim bir kitap


SEP ile hem eğlenceli hem hüzünlü bir aşk hihayesi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*